Головна  →  Коментарі  →  12 березня 2018

Володимир Прокопів, заступник міського голови — секретар Київради: «Київ лідирує у рейтингу функціонування місцевої електронної демократії в Україні. Відповідне дослідження проводили експерти Громадської спілки «Центр розвитку інновацій». Для аналізу було обрано 15 найбільших міст України. Оцінювались 4 поширені інструменти електронної демократії: е-звернення, е-консультації, е-петиції та громадський бюджет. Міська влада намагається максимально залучати киян до участі у суспільному житті столиці…»

Володимир Прокопів, заступник міського голови — секретар Київради: «Київ лідирує у рейтингу функціонування місцевої електронної демократії в Україні. Відповідне дослідження проводили експерти Громадської спілки «Центр розвитку інновацій». Для аналізу було обрано 15 найбільших міст України.  Оцінювались 4 поширені інструменти електронної демократії: е-звернення, е-консультації, е-петиції та громадський бюджет. Міська влада намагається максимально залучати киян до участі у суспільному житті столиці…»

Володимир Прокопів, заступник міського голови — секретар Київради: «Київ лідирує у рейтингу функціонування місцевої електронної демократії в Україні. Відповідне дослідження проводили експерти Громадської спілки «Центр розвитку інновацій». Для аналізу було обрано 15 найбільших міст України.  Оцінювались 4 поширені інструменти електронної демократії: е-звернення, е-консультації, е-петиції та громадський бюджет. Міська влада намагається максимально залучати киян до участі у суспільному житті столиці. І аби цей процес був ефективним, зрозумілим та зручним, ми запроваджуємо нові електронні сервіси»

Перейти до спискуВерсiя для друку