КМДА Київська міська державна адміністрація


7 березня 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Звіт Уряду 2017. Пріоритети на 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Звіт Уряду 2017. Пріоритети на 2018

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Бурульки атакують. Як уберегтися?»

«Прогноз, що ми маємо на сьогодні, свідчить про те, що температура коливатиметься. Буде танути сніг і є велика загроза падіння криги й снігу з дахів. Це небезпека для громадян, для авто, що припарковані під будинками. Тому зараз у місті сформовано 35 бригад, задіяно 30 автовишок. Загалом працює понад 100 працівників житлово-комунальних служб», – повідомив заступник голови КМДА заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«У Києві відкрилося Бюро федеральної землі Баварія»

Київський міський голова Віталій Кличко наголосив, що одна з його місій як мера української столиці – відкривати в Києві якомога більше таких представництв для реалізації важливих міжнародних проектів.

«Оренда торговельного місця – через ProZorro»

Вперше відбувся відкритий аукціон із продажу торговельних місць на Бессарабському ринку через систему ProZorro.

«З новою карткою – без жетона»

На чотирьох станціях київської підземки почали працювати каси виключно з картками метро. У них не продають жетони й можна буде уникнути великої черги, щоб поповнити баланс проїзного.

«Хрещатик cтане четвертим?»

Головна вулиця столиці може потрапити до списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. На глибоке переконання ініціатора проекту, віце-президента Національної спілки архітекторів Олени Олійник, такі шанси є цілком реальними. У повоєнний час на головній вулиці міста з’явилися так звані радянські архітектурні новобудови, які роблять її воістину унікальною.

«Хто отримає житлову субсидію 2018 року: нові правила»

Питання субсидії для багатьох українців – дуже гостре і життєво важливе. Через зниження реальних доходів, підвищення тарифів і цін, економічну кризу, що затягнулася, люди не можуть повністю сплачувати рахунки за послуги ЖКГ. Правила призначення житлових субсидій постійно змінюються. 2018 рік приніс новий порядок їх призначення.

«Замість Дружби Народів – Соборність України»

На сайті Київради з’явилася петиція з пропозицією перейменувати пам’ятник «Арка Дружби Народів».

«Паралімпійці боротимуться за корейські і нагороди»

Вже завтра Пхенчхан (Корея) знову стане спортивною столицею світу – тут відбудеться Паралімпіада. На цих змаганнях Україна буде представлена тридцятьма спортсменами.

Більше новин – на сайті «Вечірки».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.