Головна  →  Новини  →  22 лютого 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Київрада підтримала рішення щодо перенесення початку ГБ-3 на 15 квітня

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Київрада підтримала рішення щодо перенесення початку ГБ-3 на 15 квітня

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Слава героям!»

Чотири роки тому на скривавленому, задимленому Майдані лицарі Революції Гідності вступили у бій за оновлену, незалежну, європейську Україну. Їм судилося змінити історію держави, захистивши собою, своїми гарячими серцями рідну землю від підступів могутнього ворога. Різні за віком, освітою, життєвим досвідом воїни Небесної Сотні своїм подвигом довели, що немає у світі сили, здатної подолати споконвічне прагнення нашого народу до омріяної свободи. Що нікому й ніколи не забрати у нас право вибору власної долі. Їх імена вкарбовані у вічність. Їх звитяга – дороговказ для прийдешніх поколінь!

«Весняний старт перезавантаження»

Громадський бюджет відбуватиметься за оновленим положенням. Нещодавно Київрада підтримала рішення щодо перенесення початку ГБ-3 на 15 квітня. За цей час мають бути проведені аудит та вдосконалення електронної системи, а також опрацьовані пропозиції громадськості щодо вдосконалення Положення та параметрів ГБ. Що зміниться?»

«Кращі ідеї – на «депозит»!

Втіленню перспективних проектів громадського бюджету допоможе всеукраїнський банк. Асоціація інноваційної та цифрової освіти, яка є переможцем ГБ-2018, ініціювала створення Всеукраїнського банку найкращих соціальних проектів. За його допомогою ініціативи громадськості зможуть бути підтримані владою, комерційними компаніями та мас-медіа.

«Кияни зможуть контролювати оренду нерухомості»

Київрада підтримала проект рішення, яким передбачається запровадження програмного комплексу VlasCom, який забезпечує переведення в онлайн-формат взаємодії місцевої влади і орендарів нерухомого майна (крім земельних ділянок).

«Сміттєпереробний завод побудують завдяки конкурсу»

Столиця планує перейти від небезпечного методу захоронення неперероблених відходів до сортування та екологічно безпечної, цивілізованої переробки.

«МАФи: демонтаж триває»

Протягом січня 2018 року демонтажні групи КП «Київблагоустрій» та його підрядників демонтували на столичних вулицях 106 незаконних тимчасових споруд.

«Студенти вивчатимуть «Гру престолів»

У Київському університеті імені Бориса Грінченка з наступного семестру з’явиться курс за вибором: «Гра престолів»: міфи і ритуали». Майбутні педагоги зможуть досліджувати міфологеми та релігійні культи світу Джорджа Мартіна.

«Маршрутки, небезпечні для життя»

Минулої п’ятниці у Києві трапилася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі двох маршруток, де постраждали пасажири. Ця аварія послужила ще одним поштовхом до наведення ладу в міських пасажирських перевезеннях.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку