КМДА Київська міська державна адміністрація


16 лютого 2018

20 лютого ‒ День героїв Небесної Сотні. У Києві відбудуться меморіальні та урочисті заходи

20 лютого ‒ День героїв Небесної Сотні. У Києві відбудуться меморіальні та урочисті заходи

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій. Зокрема, на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 574-р, у столиці затверджено відповідний план заходів.

Так, 20 лютого у зв’язку з Днем пам’яті Героїв Небесної Сотні відбудуться заходи на Алеї Героїв Небесної Сотні. Також передбачено проведення поминального молебню за Героями Небесної Сотні.

Урочисті та меморіальні заходи за участю представників органів влади та громадськості триватимуть із 18 до 20 лютого в усіх районах міста.

УВАГА! Із 22:00 16 лютого до 6:00 22 лютого заборонять рух транспортних засобів вулицею Хрещатик – від вулиці Прорізної до Алеї Героїв Небесної Сотні в обох напрямках. У зв’язку з цим будуть внесені тимчасові зміни у рух маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування у місцях заборони руху транспортних засобів.

Із 18 до 20 лютого буде заборонено паркувати автомобілі на Алеї Героїв Небесної Сотні та прилеглих територіях.

Більш детально – за посиланням.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.