Головна  →  Новини  →  9 лютого 2018

Підтримка книговидання у столиці. Як знайти книжку видану коштом міського бюджету?

Підтримка книговидання у столиці. Як знайти книжку видану коштом міського бюджету?

Як повідомила член Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій КМДА – директор Публічної бібліотеки імені Лесі Українки Ольга Романюк під час презентації у Національній спілці письменників України книжок, виданих за программою «Київ інформаційний», усі книги передані до 139 бібліотек міста і знайти їх можна через електронний каталог Публічної бібліотеки.

‒ З метою підвищення інформаційної культури наших користувачів ми створили на сайті бібліотеки електронний каталог, який розташований в горизонтальному меню. Натискаєте «Пошук» і вводите у полі «програма київ інформаційний», далі обираємо за який рік вам потрібні книжки. Наприклад, книжки, які видані у 2017 році. Також можна знайти по назві, за автором або ключовим словом. Якщо клікнути на активну частину і перейти до повного запису, нижче можна побачити адреси бібліотек, де знаходиться книжка, яка вас цікавить.

Нагадуємо, що у 2017 році Видавнича рада обрала для видання за кошти міського бюджету 13 книжок київських авторів. Це видання для дітей та підлітків, книги історичної та краєзнавчої тематики, поезія, проза, п’єси.

Перейти до спискуВерсiя для друку