Головна  →  Новини  →  26 січня 2018

У Києві стартувало голосування за надання скверу у Подільському районі імені Кузьми Скрябіна

Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій.

На сайті КМДА почалося голосування за присвоєння скверу на вулиці Василя Порика, що у Подільському районі, імені Кузьми Скрябіна. Сквер розташований на вулиці Василя Порика між будинками 7 та 9. Друга пропозиція щодо назви скверу – «Виноградар».

Також пропонується присвоїти скверу біля площі Петра Кривоноса, де розташований Паровоз-пам’ятник, назву Залізничний. А провулку, який пролягає від вулиці Митрополита Володимира Сабодана, у Деснянському районі – назву «провулок Ковтунівський».

Голосування триватиме до 24 березня.

Крім цього, до 18 березня триває обговорення перейменувань низки вулиць та площ. Зокрема, площу Новоросійську у Дніпровському районі пропонують перейменувати на площу Чернігівську, вулицю Толстого у Деснянському районі на вулицю Володимира Беца, а площу Льва Толстого у Шевченківському районі – на площу Євгена Чикаленка. Сквер на розі вулиць Сурикова та Повітрофлотського проспекту у Солом’янському районі пропонується назвати на честь політика та державного діяча Бориса Нємцова.

Долучитися до громадського обговорення можна на офіційному веб-сайті Київської міської державної адміністрації. Зареєструвавшись на сайті – рубрика «Е-МІСТО» – «Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів», ви зможете залишити свій «голос» – погодитися/не погодитися з запропонованими проектами, висловити свої пропозиції, зауваження, оприлюднити власну редакцію проекту рішення.

Перейти до спискуВерсiя для друку