Брифінги та прес-конференції у Києві 22.01.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

11:30

«Чому експерти з ЄС радять Україні ратифікувати Протокол про ліквідацію незаконної торгівлі тютюновими виробами?»

Під час якої експерти ЄС з контролю над тютюном та представники української громадськості наголосять на необхідності ратифікації Протоколу про ліквідацію незаконної торгівлі тютюновими виробами в Україні (надалі – Протокол). Під час заходу учасники обговорять проблематику тютюнової контрабанди в ЄС та переваги приєднання України до Протоколу для посилення міжнародної координації для боротьби із цим явищем. 

Флоранс Бертелетті,  директор секретаріату Smoke Free Partnership (Брюссель, Бельгія); Д-р Патрік Лухінді Мусавулі, представник Секретаріату Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну (Женева, Швейцарія) та ін.

Телефони:  +38(063) 261 74 05, (044) 234 93 20, [email protected]. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а
 

10:30

«Рейтинг діяльності голів облдержадміністрацій у 2017 році»

 

 Генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, аналітик Комітету виборців України Денис Рибачок

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (050) 469-21-64, (044) 337-51-01, www.cvu.org.ua
[email protected].

12:00

Прес-конференція про третій перехід українських мандрівників на вітрильному катамарані Атлантичним океаном та островами Карибського басейну

 

Відомі українські мандрівники Олександр та Ольга Солярчук

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел.
(050) 746-85-90 (Олександр Мудрий), aleksandrtravel.com
facebook.com/Aleksandrtravel.

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

14:00

Відкрите звернення учасників АТО до українського народу, Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування щодо антидержавницької діяльності на території України церков Московського Патріархату

Організатори заходу заявляють, що від початку російської агресії проти України Українська Православна Церква, що підпорядкована Московському Патріархату, виявляє свою антиукраїнську та антидержавницьку  позицію. Бійці переконані в тому, що події у прифронтовій Запорізькій області є свідченням злочину проти життя та здоров’я громадян України, відверто направлені на дестабілізацію ситуації в державі.

Олег Коломоєць – Голова ГО «Товариство ветеранів АТО Запоріжжя»; Олександр Дяченко – громадський діяч; Микола Колесник – куратор 40 батальйону «Кривбас»; Тетяна Деркач – публіцист-релігієзнавець; представники козацьких організацій Запорізької області; представники учасників АТО Львівської, Чернігівської, Дніпропетровської та інших областей України.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

15:00

Презентація веб-сторінки з матеріалами подій Української революції 1917-1921 років та унікального проекту - інтерактивної карти «Місця пам'яті Української революції 1917-1921 років» 

На веб-сторінці зібрані основні відомості про етапи Революції, видатних діячів, тогочасні фото, документи. А також  проекти Українського інституту національної пам'яті (соціальна реклама, виставки, поштівки, інфографіка, настільна гра, інформаційні матеріали, брошура) та спецпроекти медійних партнерів інституту.

Володимир В'ятрович - голова Українського інституту національної пам'яті; Максим Майоров - історик, співробітник Українського інституту національної пам'яті.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

12:30

Полковник Дмитро Гуцуляк, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

Звертаємо Вашу увагу, що завтра вхід в Український дім буде обмежено у зв’язку з посиленими заходами безпеки. Дивіться брифінг у прямій трансляції

Перейти до спискуВерсiя для друку