Головна  →  Новини  →  18 січня 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: як Київ бореться зі снігом

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: як Київ бореться зі снігом

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Берег лівий, берег правий»

22 січня відбудеться акція «Об’єднай береги Дніпра «живим» ланцюгом Соборності». Більше двох тисяч киян долучаться до символічного об’єднання берегів Києва на згадку 99-ої річниці підписання IV Універсалу об’єднання УНР і ЗУНР у Соборну Україну та розгорнуть 30-метровий прапор України на мосту Патона.

«Куди подіти ялинку»

У Києві відкрилися пункти прийому новорічних ялинок.

«Де скупатись на Водохреще»

Бажаючі 19 січня, у день Хрещення Гoспoдньoгo, зануритися у воду можуть занотувати потрібні адреси.

«Подвійне свято України»

Наступного року відзначатимуть 100-літній ювілей, пов’язаний із Актом Злуки та возз’єднанням двох історичних частин в єдину Україну. Ця подія вплинула на подальший розвиток не лише політичних процесів, а й національної свідомості.

«КІР: як уберегтися від вірусу»

В Україні спалах кору. Як і прогнозували українські медики, ігнорування вакцинації проти кору привело до серйозної загрози. На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Києві прийнято рішення: діти, які не мають щеплень проти кору або відповідної довідки від лікаря (про те, що дитина вже перехворіла на кір або про те, що їй не можна робити щеплення), не будуть допущені до занять у навчальних закладах.

«Житло: купувати чи винаймати и винаймати?»

Сьогодні чимало мешканців Києва можуть лише мріяти про власні квартири, однак фахівці стверджують, що ситуація на столичному ринку нерухомості може поліпшитись. За умови, що паралельно зі спорудженням та продажем житла відбуватиметься масове будівництво квартир для здачі в оренду з подальшим викупом.

«Що в місті варто знати українцю»

Постаті, події і будинки, де творилася наша державність.Нещодавно у видавництві «Пенмен» вийшла книга історика та культуролога Ігоря Гирича «Український Київ кінця XIX – початку XX століття». Читачі дізнаються, яка вулиця міста тоді була «українською» та де знаходяться місця, пов’язані з київськими українофілами.

«Осокорки отримають тримають«Інтелект»

Подібне надсучасне приміщення для учбового закладу споруджується у Києві вперше. У столиці активно ведеться будівництво першої в Україні повністю енергонезалежної загальноосвітньої школи «Інтелект» нового покоління з використанням теплонасосів для обігріву приміщення, тепло-холодопостачання систем вентиляції та нагріву води.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку