Головна  →  Новини  →  28 грудня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Путівник новорічним Києвом

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Путівник новорічним Києвом

У сьогоднішньом у номері «Вечірки»:

Путівник новорічним Києвом

Усіх киян та гостей столиці цього року чекають незабутні новорічні заходи. За традицією, відкрилося кілька містечок та фестивалів, які працюватимуть до середини січня. Загалом протягом свят у місті проведуть понад 200 тематичних заходів.

«Прозора влада – активна громада»

У Києві розпочався прийом зaявок для учaсті у конкурсі проектів громaдських оргaнізaцій, для виконaння яких нaдaвaтиметься фінaнсовa підтримкa з міського бюджету.

«Про підсумки, надії та сподівання»

Чим, якими надіями запам’ятався рік, що минає? Чого очікуєте й які задуми плануєте здійснити у році прийдешньому? Сьогодні на традиційні запитання газети відповідають представники столичної влади.

«Громадський бюджет: досягнення і виклики»

2017-й рік став знаковим для нового інструменту демократії – Громадського бюджету. За цей рік вдалося реалізувати переважну частину успішних проектів ГБ-1, провести та визначити переможців ГБ-2. Міська влада виділила на наступний рік рекордну суму 150 млн грн, утричі більшу за попередню. Про підсумки року та очікування «Вечірній Київ» розпитав представників громадськості та влади.

«Кращі книжки 2017 року»

Традиційно наприкінці року, що минає, нагороджують переможців різноманітних конкурсів, рейтингів та премій. Пропонуємо ознайомитися з виданнями, які отримали дипломи Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України-2017» та літературної премії «Книга року BBC».

«Незвичайний вернісаж»

Державний музей іграшки запрошує киян і гостей столиці помилуватися виробами, якими оздоблювали ялинку, починаючи від ХІХ століття і до сучасності, а також іншими святковими атрибутами.

«Обережніше з ялинками та… термометрами»

Лихові завжди легше запобігти, ніж потім усувати його наслідки. Напередодні новорічних свят «Вечірка» дізнавалася про найтиповіші надзвичайні події у першого заступника командира столичної служби порятунку Володимира Александрова.

«Уникаємо неприємних наслідків»

У новорічні свята медичні працівники змушені констатувати практично однакову ситуацію: «швидка» і пункти невідкладної допомоги працюють у перевантаженому режимі. Найпоширеніші причини поганого самопочуття тих, хто звертається до лікарів, попри вік, стать і соціальне становище, здебільшого однакові: переїли, перепили, отруїлися…

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку