Головна  →  Новини Видавничої ради  →  22 грудня 2017

Вийшла перша збірка оповідань лауреатів міського конкурсу «Як тебе не любити…» про сучасний Київ та киян

Вийшла перша збірка оповідань лауреатів міського конкурсу «Як тебе не любити…» про сучасний Київ та киян

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

До збірки увійшли одинадцять творів, обраних з поміж кількох десятків надісланих на конкурс короткої прози «Коронації слова» у 2017 році. У кожному оповіданні ‒ історії кохання, доленосні й випадкові зустрічі, відверті сповіді...

‒ У добірці постають видатні люди, пов’язані з історією столиці, і пересічні кияни, радощі, болі й тривоги яких суголосні сьогоденню, як приміром Революції Гідності. Звісно, письменники не обійшли тему кохання на тлі нашої прекрасної столиці. Але не завжди воно щасливе й ідеалістичне, ‒ зазначив рецензент книги «Як тебе не любити...», головний редактор газети «Вечірній Київ» (2001‒2006 рр.) Олександр Балабко.

До збірки увійшли оповідання: Анастасії Піки «Повернення Тетісу», Світлани Тарапати «Майже ідеальний», Олександра Балабка «Біла лінія живота», Олега Гончарова «Людвиг», Наталі Гук «На зустріч з тобою»,Анжели Левченко «Місто, де залишилося серце», Олени Осмоловської «Велика маленька таємниця», Людмили Островської «Лиса гора», Наталки Поклад «Явити дівчинку», Тамари Полторакіної «Політ проти вітру», Валентини Турчин «Там, де кози колись пили воду».

Збірка видана коштом міського бюджету на виконання міської цільової програми на 2016‒2018 роки «Київ інформаційний», накладом 300 примірників. Усі видані книги будуть передані для поповнення фондів міських бібліотек.

Нагадуємо, що цього року термін прийому творів на літературний конкурс короткої прози «Як тебе не любити...» продовжено до 1 березня 2018 року. Конкурсні роботи приймаються у друкованому та електронному вигляді, українською мовою, обсягом не більше 15 тис. знаків. Переможця конкурсу художніх оповідань, який отримає «Гран-прі», відзначать дипломом та грошовою винагородою у 5 тис. грн.

Детальніше про умови участі – за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку