Головна  →  Новини  →  20 грудня 2017

Керівників комунальних ЗМІ оберуть за конкурсом

Керівників комунальних ЗМІ оберуть за конкурсом

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення «Про проведення конкурсу для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників засобів масової інформації Київської міської ради».

Згідно з документом, керівників комунальних засобів масової інформації — «Радіостанції «Голос Києва» та «Телекомпанії «Київ» мають обрати за відкритим конкурсом.

‒ Наразі у нас відсутні керівники цих КП, призначені належним чином, як того вимагає законодавство та рішення Київради. Керівники працюють у статусі виконуючих обов’язки вже майже 7 років. Окрім того, аналогічне рішення Київради, яке приймалося у 2015 році, на сьогоднішній день не виконано ‒ конкурсна комісія не була сформована та затверджена належним чином. Тому наш з вами обов’язок нарешті врегулювати цю ситуацію, ‒ зазначила депутат Київради Вікторія Муха.

Відповідне рішення також сприятиме залученню фахівців у сфері інформаційної діяльності до вирішення державних та місцевих проблем. Його підтримали 64 депутати Київради.

Після того, як рішення підпише міський голова, розпочнеться формування конкурсної комісії. Заявки від профільних ГО будуть прийматися за ел. адресою [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку