КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2017

8 грудня у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбудеться презентація інформаційного проекту «Київ читає»

Організатор: Департамент суспільних комунікацій КМДА.

У презентації візьмуть участь:

- Тетяна Гузенко, заступник директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА;
- Арсеній Бортник, кінорежисер;
- Олександра Степашко, кінорежисер;
- Іванна Адамчук, кінорежисер;
- фахівці київського «Видавництво «Горобець» та інші.

Під час заходу відбудеться презентація соціального ролику «Київ читає», виготовленого творчою командою студії «ВІАТЕЛ» на замовлення Департаменту суспільних комунікацій КМДА. Автори створили відеоряд, спроможний спонукати киян до читання, нагадати «гаджетозалежній» молоді про унікальні властивості книжок ‒ здатність розвивати уяву, розумові здібності, захоплювати, надихати, втілювати свої мрії.

Студія «ВІАТЕЛ» разом з випускниками Інституту екранних мистецтв КНУТКТ ім. І.К.Карпенка-Карого підготувала програму короткометражних фільмів, створених як екранізації літературних творів українських класиків і сучасних письменників України.

У рамках проекту «Київ читає» братиме участь київське «Видавництво. «Горобець», відоме в сучасному книговидавничому процесі тим, що розробляє програму перевидання низки рукописів, які були написані на теренах України в XI-XIV ст., а з часом опинилися у престижних бібліотеках і музеях Європи. Фахівці видавництва повертають шедеври української рукописної книги у вигляді факсимільних копій до сучасного читача України.

Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого (вул. Набережно-Хрещатицька, 1). Початок – о 15.00.

Вхід вільний.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.