Головна  →  Брифінги та прес-конференції  →  29 листопада 2017

Брифінги та прес-конференції у Києві 29.11.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

11:30

прес-конференція Асоціації Комбатантів України

На прес-конференція будуть підняті найактуальніші питання сучасного історичного розвитку держави: будь які зміни, реформи у державі можливі за умови ініціативи громадян та політичної волі, а структурні зміни будуть ефективними за умови присутності професіоналів. Реформування та зміна механізмів роботи силових відомств ,створення аналітично - розвідувальних структур таких як Служба Фінансових Розслідувань дасть можливість перейти від стратегії виживання до розвитку держави. На прес-конференції будуть підняті питання неефективності механізмів роботи силових відомств та кадровий вакуум професіоналів. В рамках прес-конференції буде презентовано концепцію роботи Служби Фінансових Розслідувань.

Учасники: Вадим Мельник, екс-начальник ГСУ ФР ДФС України; В'ячеслав Некрасов, експерт з фінансових розслідувань, кандидат юридичних наук; Олег Володарський, правозахисник, генеральний директор ТОВ "Спадщина -Капітал"; Андрій Дубовик, ветеран ЦСО СБУ"Альфа" ,ГУР МО; Владислав Горанін, громадський діяч, доброволець.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Детальніше читайте на УНІАН: https://press.unian.ua/event/9931-assotsiatsiya-kombatantov-ukrainyi-reforma-silovyih-vedomstv-pri-uslovii-prisutstviya-professionalov-razvitie-velikoy-ukrainyi.html

15:30

Прес-конференція з нагоди виходу в український прокат словацько-українського фільму "Межа".

В рамках прес-конференції також будуть висвітлені питання проблем прокату українського кіно

 

Учасники: продюсер фільму «Межа» Андрій Єрмак; проректор Національного університету харчових технологій Олександр Бесараб; проректор Київського національного університету будівництва та архітектури Денис Чернишов; заступник голови студентської профспілки Національного авіаційного університету Єгор Часновський; актор фільму Макар Тихомиров.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.Детальніше читайте на УНІАН: https://press.unian.ua/event/9926-press-konferentsiya-po-sluchayu-vyihoda-v-ukrainskiy-prokat-slovatsko-ukrainskogo-filma-meja.html

УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

09:30

Відбудеться підсумкова зустріч партнерів та виконавців проекту «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей ВПО у Києві та Одеській області».

Захід стане завершальною подією даного проекту. Організатори разом з партнерами та учасниками проекту, обговорюватимуть успіхи та досягнення, методики та підходи за допомогою яких виконувався проект. Діяльність у рамках «Нової оселі» спрямована на зміцнення потенціалу провайдерів послуг для дітей з числа ВПО, розвиток і підтримку дієвих форм та практик роботи, які ґрунтуються на активній участі дітей та молоді і спрямовані на їхню психосоціальну підтримку та успішну інтеграцію до місцевих громад міста Києва та Одеської області. 

 

 

. Організатори: Міжнародна громадська організація «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» (LHSI) за фінансової підтримки Європейського Союзу реалізовувала проект «Нова оселя» разом з партнерами – Міжнародним інститутом розвитку дитини (ICDI, Нідерланди) та Національною організацією скаутів України, а також грантерами протягом 2016-2017 років.

Учасники: Станіслав Топольницький – координатор сектору «Громадянське суспільство та права людини» представництва ЄС в Україні; Володимир Вовк – заступник директора Департаменту захисту прав дітей – начальник відділу соціального захисту дітей Міністерства соціальної політики України; Ілона Єлєнєва – директор МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я»; Матайс Еувема - директор Міжнародного інституту розвитку дитини (ICDI, Нідерланди); Віолета Пугачова – представник Національної організації скаутів України (НОСУ

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

Щодо запитів та акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтеся до Зубань Ліни [email protected]
+380 99 9409519

09:30

Презентація та обговорення дослідження на тему: "Україна - Молдова: нові виклики та нові можливості у двосторонніх відносинах"

Питання до обговорення:

-поточний стан українсько-молдавських відносин - декларації та реальність;

-проблемні «чотири Е»: економіка, енергетика, екологія та етнічне питання;

-безпека та стабільність у регіоні - спільні інтереси та відмінності у підходах Києва та Кишиневу.

 

Організатори: Рада зовнішньої політики "Українська призма"; Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Учасники: Сергій Герасимчук - заступник голови Ради зовнішньої політики "Українська призма";  Володимир Саранчук - Заступник Голови Місії, Посольство Республіки Молдова в Україні.

 

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

Контактні особи: Марія Коваль, проектний координатор Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, тел.: +38 (044)234-00-38, e-mail: [email protected]; Сергій Герасимчук, Рада зовнішньої політики «Українська призма», e-mail: [email protected]

12:00

прес-конференція з нагоди ювілейного творчого вечора Героя України, народної артистки Ади Роговцевої "З тими, кого люблю"

Коротко. Ідея творчого вечора  «З тими, кого люблю» проста - монологи, уривки з живих вистав, в яких актриса виходить на сцену сьогодні; фото та відеоматеріали з архівів українського телебачення, кіно, театрів; поезії Лесі Українки, Ліни Костенко та вірші самої Ади Миколаївни. Усе те, що складає виразний творчий та людський портрет Ади Роговцевої.

Вечір відбуватиметься як благодійна акція. На захід запрошені воїни, які перебувають на ротації, поранені, що проходять реабілітацію у шпиталях. А також студенти Української академії лідерства,  театральних вишів, колеги по акторському цеху, актори і режисери, ветерани.

Організатор: Міністерство культури України.

Учасники: Ада Роговцева - Герой України, народна артистка України; Катерина Степанкова - актриса, режисер, заслужений діяч мистецтв України; керівництво Міністерства культури України. 

 

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

Акредитація для ЗМІ обов`язкова за тел.:(067) 238-81-85 або e-mail: [email protected] (Ольга Стельмашевська); (067) 448-05-35, [email protected] (Юрій Гулевич).

14:00

прес-конференція на тему: "Старт соціального проекту "Керуй!" 

Коротко. Мета соціального проекту «Керуй!» – поширити серед усіх учасників дорожнього руху ідею, що Правила дорожнього руху – не просто вимоги, а спосіб уберегти своє життя, життя своїх рідних, близьких та незнайомців, які опинилися поруч. «Керуй!» закликає людей керувати не лише своїм автомобілем, а й власними емоціями, діями, а отже, – самим своїм життям.

 

Довідково. Ініціатор проекту – Національна поліція України. Проект реалізується за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу.

Організатори: Національна поліція України; Консультативна місія Європейського Союзу.

Учасники: Сергій Князєв - Голова Національної поліції України; Кястутіс Ланчінскас - Голова Консультативної  місії Європейського Союзу; Олексій Білошицький - перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції, модератор; відомі діячі українського суспільства, які підтримали цей проект.

 

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

Акредитація для ЗМІ обов'язкова до 12.00  29 листопада за e-mail: [email protected] Додаткова інформація  за тел.: (044) 256-17-92.

 ЛІГА

Адреса: вул. Шамрила, 23
 

11:00

відбудеться урочисте підписання Меморандуму про консолідацію професії бухгалтера та аудитора України.

ЛІГА: ЗАКОН стала першою в Україні комерційною компанією, яка підтримала ініціативу і виступила в якості інформаційно-правового партнера.

Дві провідних громадських професійних організації України домовилися консолідувати зусилля для створення єдиного руху по представництву, розвитку і захисту української бухгалтерської та аудиторської професій на вітчизняному та міжнародному рівнях. Ініціатори підписання Меморандуму впевнені, що Україні потрібен єдиний голос бухгалтерської та аудиторської професій, який буде найкращим чином захищати професію, виконувати ефективну роль в її раціональному регулюванні для надання якісних послуг в інтересах суспільства. Лідери процесу об'єднання професіоналів

представлять стратегію і принципи консолідації професії для інших професійних організацій і запропонують взяти участь в процесі консолідації.

Після підписання Меморандуму пройде прес-конференція.

Організатори: Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАУ) та Спілка аудиторів України (САУ).

учасники:

- президента ФПБАУ Петра Кричун;

- президента САУ Наталії Гаєвської,

- голови наглядової ради ФПБАУ та керівника робочої групи по консолідації професій бухгалтера та аудитора України Алли Савченко.

Модератор: Юрій Циганок, керівник департаменту бухгалтерського напрямки ЛІГА: ЗАКОН.

Акредитація учасників і ЗМІ: Тетяна Галям, (044) 585-24-05, [email protected].

Даний захід проводиться в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ за адресою: Київ, вул. Шамрила, 23

тел.: (044) 593-16-37 

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

10:00

Тема: «Звільнення Черкаського судді Бабенка: хто продовжує саботувати справу?»

 

 

Роман Маселко, член Громадської ради доброчесності, активіст «Автомайдану»

Віталій Титич, співкоординатор Громадської ради доброчесності, член «Адвокатської дорадчої групи»

Олександр Калітенко, експерт з аналізу політики, Transparency International Ukraine

11:00

Тема: «Три роки боротьби: кальянні продовжують труїти мешканців житлових будинків»

 

Зінаїда Холоднікова, мешканка квартири над кальян-баром

Анатолій Стрій, мешканець будинку, у якому розміщено кальян-бар

Олег Рубан, начальник Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у місті Києві

Віктор Артеменко, менеджер з адвокації Реанімаційного пакету реформ

Тетяна Андреєва, кандидат медичних наук, експерт з охорони громадського здоров’я

Оксана Тотовицька, медіа-координатор ГО «Життя»

Представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

16:00

Тема: «Результати рейтингу «Відкритість Уряду 2.0»

 

 

Ігор Лавриненко, провідний аналітик Офісу ефективного регулювання

Наталя Окша, заступник директора Департаменту інформації та комунікації з громадськістю, завідуюча відділом Секретаріату Кабінету Міністрів України

Володимир Овсяник, заступник начальника Відділу взаємодії зі ЗМІ та комунікацій з громадськістю Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Перейти до спискуВерсiя для друку