Головна  →  Новини  →  15 листопада 2017

У Києві відзначать День Гідності та Свободи

У Києві відзначать День Гідності та Свободи

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій.

Зокрема, на виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи», у столиці затверджено відповідний план заходів.

Так, із 17 до 24 листопада заплановано проведення меморіальних, урочистих та культурно-мистецьких заходів, церемоній покладання квітів за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасників революційних подій в Україні у 2004, 2013-2014 роках, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, у місцях, пов’язаних із зазначеними подіями, зокрема, на Алеї Героїв Небесної Сотні.

21 листопада у Національній музичній академії України ім. П.І.Чайковського відбудеться концертна програма з нагоди Дня Гідності та Свободи. Передбачено проведення мультимедійної презентації «Революції, що нас змінили» у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія». З 15 до 25 листопада у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» триватиме фотовиставка «Майдан – фортеця духу».

Протягом листопада відбудуться також тематичні просвітницькі заходи: книжкові виставки, виховні години, бесіди, тематичні вечори, конференції, зустрічі за круглим столом тощо у закладах освіти та культури Києва.

УВАГА! Відповідно до розпорядження КМДА №1410 буде заборонено рух усіх видів транспортних засобів 21 листопада із 7:00 до 14:00 на Володимирському проїзді. У зв’язку з цим буде внесено відповідні зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. Також у місцях проведення заходів заборонять зупинку та стоянку транспортних засобів.

Перейти до спискуВерсiя для друку