Головна  →  Новини  →  3 листопада 2017

Пропаганда здорового способу життя має йти у соціальні мережі

Пропаганда здорового способу життя має йти у соціальні мережі

На цьому наголосила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко під час першої стратегічної сесії щодо попередження небезпечних залежностей у підлітковому середовищі:

‒ Що ми знаємо про безконтактні способи передачі наркотиків? Трафаретний сленг (закладки), кустарні графіті, наклейки, сайти, чати, мережі, новітні пристрої, електронні гаманці. Всі ці засоби значно полегшили збут наркотичних речовин серед молоді. Наркоторговці стимулюють інтерес в різні способи, демонструючи професійну обізнаність новітніми технологіями... Як на мене, нам всім треба активніше поширювати інформацію про наслідки і відповідальність, проводити інтенсивні інформаційні інтернет-кампанії із застереженням щодо впливу на дитячий організм нових видів наркотиків. Ще одна можливість ‒ через проекти Громадського бюджету. Заміна вікон ‒ це справа важлива. А семінари, тренінги, ворк-шопи, фокус-групи, зустрічі у публічних просторах, публічні лекції, уроки безпеки, програми-застерження, вірусна розсилка для батьків, ‒ думаю, такі загальноміські проекти кияни підтримають.

Стратегічну сесію організовано Департаментом освіти та науки, молоді та спорту КМДА за підтримки Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки КМДА, Національної поліції, комісії МОН України з психології.

Головний меседж стратегічних сесій: «Заклад освіти – простір безпеки для дітей та відповідальності для дорослих!».

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку