Головна  →  Новини  →  2 листопада 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Пішохідний міст: європейські стандарти оновлення

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Пішохідний міст: європейські стандарти оновлення

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Зміни на 100 мільйонів»

30 жовтня завершилося голосування за проекти Громадського бюджету ‒ 2018. Вподобані ініціативи підтримали понад 130 тисяч киян, віддавши 444,5 тисяч голосів. За попередніми даними, до фіналу увійшло 42 великих та 51 малий проект на загальну суму 100 мільйонів гривень. Реалізовуватимуть їх у 2018 році.

«Опалення: є три проблеми – старі труби, торішні борги, дисбаланс цін на газ»

До тепла у столиці підключено 97 відсотків житлових будинків. Школи, дитсадки та медзаклади з опаленням на 100%. Це повідомлення «Київенерго».

«Тут мовчки все кричить»…

Міністерству культури і столичній владі надано урядове доручення – вирішити питання про подальший розвиток Національного музею «Меморіал жертв Голодомору».

«Скільки коштує боротьба з хабарництвом»

Воюючи з хабарництвом, наша держава побила рекорди лише в одному напрямку ‒ непомірно роздутих витратах, спрямованих на фінансування антикорупційних органів.

«Міфи про медичну реформу»

Верховна Рада дала старт медичній реформі, що розпочнеться з 2018 року. Проте вже зараз поширюється чимало неправдивої інформації щодо того, які саме зміни відбудуться в сфері охорони здоров’я, і що чекає на лікарів та пацієнтів із впровадженням реформи. Надаємо спростування найпоширеніших міфів.

«Зайняв не своє місце – заплати тисячу гривень»

Відтепер парковка на місцях для інвалідів прирівнюється до грубих порушень правил дорожнього руху. Відповідальність за неї куди серйозніша, ніж, наприклад, за істотне перевищення швидкості.

«PESA: комфорт на рейках»

Столичний трамвай поступово переходить на «європейські рейки». Зокрема на лінії швидкісного трамвая вже перевозять пасажирів 10 новеньких комфортабельних польських вагонів надвеликої місткості – PESA. Вони дуже подобаються пасажирам і водіям, у чому і переконалася «Вечірка».

«Алкоголь зникне з кіосків»

Уже майже місяць у Києві заборонено торгувати алкоголем, зокрема й пивом, у МАФах. Таке рішення Київради від 14 вересня вступило в силу з 10 жовтня. Cтоличні депутати разом з працівниками Департаменту міського благоустрою та інспекторами КП «Київ-благоустрій» провели з цього приводу рейд.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку