Брифінги та прес-конференції у Києві 26.10.2017

Брифінги, прес-конференції, круглі столи, публічні дискусії у Києві 26 жовтня

 

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 

УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

 

10:30

«Хто планує зірвати вибори до Великодимерської територіальної громади на Київщині?»

У Броварському районі Київської області ситуація перед виборами до ОТГ, що відбудуться 29 жовтня цього року, стає дедалі напруженішою. Зокрема, за інформацією виборців та громадських активістів, вибори до однієї з найбільших і потужних територіальних громад певні політичні сили планують зірвати. Кандидатам у депутати погрожують та вимагають зняти свої кандидатури з виборчих перегонів, а районна територіальна виборча комісія, взагалі почала працювати з порушеннями.

депутат Київської обласної ради Олег Кищук та керівник Броварського відділення ГО "Антикорупційний рух «Стоп-корупція»» Павло Дублени

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

12:00

«Перший Міжнародний фотографічний форум KyivPhotoWeek 2017: найкращі фотографи, різні жанри, масштабна виставка фотографії»

Вперше в Україні пройде Міжнародний фотографічний форум KyivPhotoWeek 2017 Reality.Evidence, який збере в столиці відомих українських та зарубіжних фотографів, а також молодих майстрів з України та зарубіжжя. В рамках KyivPhotoWeek 2017 в центрі столиці буде представлена найбільша виставку фотографії, на якій відвідувачі зможуть побачити роботи у різних жанрах, в тому числі концептуальну та арт-фотографію.

Сергій Тумасов - співзасновник та виконавчий директор KyivPhotoWeek, відомий пейзажний фотограф, куратор; Владислав Тузов, співзасновник KyivPhotoWeek, галерист, куратор, арт-дилер; Ірина Головатенко, керівник прес-центру УНІАН, інформпартнер KyivPhotoWeek 2017, модератор

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

13:30

Презентація масштабної міської акції від Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України до 100-річчя Товариства Червоного Хреста України.

«Намисто милосердя» – це всеохоплюючий міський проект, який буде впроваджуватись на всій території Києва. Гасло проекту - думай глобально, дій локально. Мета проекту - творити добро зараз, творити добро спільно. Детальну інформацію буде надано під час прес-конференції

 

Телефон: 235-80-00. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

15:00
«Хто з народних депутатів «привів» собі на округ найбільшу кількість субвенцій з державного бюджету?».

Аналізуючи звітування депутатів-мажоритарників перед виборцями, часто можна натрапити на такий пункт, як «залучені на округ кошти». Найчастіше мова йде про кошти із субвенції, що розподілені Кабінетом Міністрів України на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами та між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами).

Анатолій Бондарчук, керівник проекту ОПОРИ в рамках Програми РАДА; Андрій Савчук, аналітик ОПОРИ щодо роботи моніторингу парламенту.

Телефон: 0662701713, [email protected]

 

ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

 

11:00

"Бобові культури. Назустріч викликам глобального попиту"

 

заступник міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофімцева, президент громадської спілки "Спільнота виробників і споживачів бобових України" Антоніна Скляренко та ін.

Акредитація журналістів обов'язкова за електронною поштою [email protected]

 

ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

 

11:00

Прес-конференція на тему: «Нові українські оборонні розробки: погляд з Україні та ззовні»

На прес-конференції йтиметься про вітчизняну зброю стримування, бойові роботизовані платформи, нові системи зв’язку та інші складові переозброєння українського війська

Сергій Згурець, директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express та Антон Міхненко, редактор англомовного журналу Ukraine Defense Review компанії Defense Express.

Аккредитация: 253 54 74.

 

13:00

Прес-конференція на тему: «Реформа. Створення національної вугільної компанії»

Який очікується ефект щодо управління шахтами, питання модернізації шахт чи їх закриття

Сергій Дяченко, голова Бюро комплексного аналізу та прогнозів, який проаналізує створення нової Національної вугільної компанії,

Аккредитация: 253 54 74.

 

 

UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

 

11:00

Тема: «Презентація бази профайлів суддів першої інстанції міста Києва»

 

 

Іван П’ятак, старший аналітик кампанії «ЧЕСНО Фільтруй суд!»
Галина Чижик, юрист кампанії «ЧЕСНО. Фільтруй суд!», співкоординатор Громадської ради доброчесності
Лілія Дроздик, керівник комунікаційного напряму кампанії «ЧЕСНО. Фільтруй суд!»

 

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

 

ІНШІ

 

10:00

В Києві відбудеться конференція «Чого нам чекати від осені реформ» для обговорення ключових реформ, які впроваджує Уряд, – земельної, пенсійної, освіти, системи охорони здоров'я та приватизації.

Захід відбудеться у форматі панельних дискусій за участі профільних міністрів, які відповідають за ключові реформи, центральних та регіональних ЗМІ.

Олександр Саєнко, міністр Кабінету Міністрів України, Павло Ковтонюк, заст.міністра охорони здоров'я України, Андрій Рева, міністр соціальної політики України, Павло Полянський, державний секретар Міністерства освіти і науки України та ін.

(Конференц-зал Бізнес-центру «Парус», вул. Іллі Мечникова). Реєстрація учасників з 9:00. Представники центральних та регіональних ЗМІ можуть акредитуватися за формою: https://goo.gl/omcKsY або телефоном (044) 492-7970 до 20:00 25 жовтня

11:00

Відбудеться офіційна церемонія закриття спільного проекту з жандармерією Румунії «Підтримка розвитку Національної гвардії України».

 

Георге Ангель, тимчасовий повірений у справах посольства Румунії в Україні; полковник Іонуц-Каталін Сінділе, перший заст.генерального інспектора жандармерії Румунії – начальник штабу; підполковник Рауль Васілаке, начальник відділу європейських проектів Генерального інспекторату жандармерії Румунії та ін.

(конференц-зал готелю «Хрещатик», вул. Хрещатик, 14). Потрібна акредитація: http://ngu.gov.ua/ua/akredytaciya до 18-00 25 жовтня Телефони: (044) 428-66-16, 068-477-33-04.

12:00

Відбудеться виїзне засідання підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верхової Ради України з питань запобігання та протидії корупції.

Питання: Чи потрібна Дарницькій ТЕЦ модернізація газоочисних установок? Чи приховані за цієї модернізацією корупційні схеми? Чи вплине модернізація газоочисних установок на подорожчання тарифів для пересічних громадян? Яким чином Дарницька ТЕЦ впливає на екологічну ситуацію в Києві?

 

(вул. О. Кошиця, 11 – актова зала Дарницької РДА). Збір акредитованих журналістів о 12-00 перед входом до Дарницької РДА.

12:00

Прес-конференція з нагоди відкриття фестивалю «Київський тиждень критики» (26-29 жовтня) та прес-конференцію щодо відкриття

 

Дар’я Бадьор, редактор розділу «Культура» онлайн-видання «LB.ua», Надія Заварова, кінознавець та редактор розділу «Кіно» Cultprostir, Олександр Гусєв, автор видань «Українська правда» та «Укрінформ», Станіслав Битюцький, режисер, засновник порталу Cineticle, Денис Іванов, ген.директор компанії «Артхаус Трафік»

(конференц-зала кінотеатру «Жовтень»). Потрібна акредитація. Телефони: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCWXvz9o1C8mqZY5NzpZw
ZEkkKOnilIdShiPumjXn4GF5CYw/viewform

12:30

В рамках конференції “Чого нам чекати від осені реформ?”

 

Максим Нефьодов, перший заст.міністра економічного розвитку та торгівлі розповість про приватизацію, Олександр Саєнко, міністр Кабінету Міністрів України про реформу держуправління, Максим Мартинюк, перший заст.міністра аграрної політики та продовольства України про земельну реформ

(Конференц-зала бізнес-центру «Парус», вул.Мечникова, 2). Акредитація ЗМІ за посиланням https://goo.gl/omcKsY або телефоном (044) 492-7970

13:00

Прес-конференція на тему: «Мітинги під Радою: чим закінчиться історія з депортацією Саакашвілі?»

 

Руслан Бортник, політолог; Сергій Белашко, директор Агентства соціальних комунікацій; Дмитро Корнійчук, політолог

(ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13 (вхід з вул. Курганівська). Потрібна акредитація. Телефон: (044) 284-57-62

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку