КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2017

У столиці відзначили успішні практики реалізації громадських ініціатив

У столиці відзначили успішні практики реалізації громадських ініціатив

12 жовтня у стінах Київської міської державної адміністрації  відзначено інститути громадянського суспільства, що стали переможцями відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення.

За ініціативи Департаменту суспільних комунікацій громадським організаціям надано унікальну можливість презентувати зміст своєї діяльність. За вагомі досягнення у різних номінаціях: «Соціальні ініціативи», «Ініціативи з благоустрою», «Освітні ініціативи», «Культурні ініціативи», «Спортивні ініціативи», «Просвітницькі ініціативи», ‒ нагороджено відзнаками 21 громадську організацію столиці.

Своїми досягненнями та результатами роботи учасники довели, що у Києві достатньо активних громадських інститутів, які завдяки своїй наполегливій та безкорисливій діяльності, небайдужості до питань громади, можуть згуртуватися та вирішити будь-яке завдання.

‒ Сьогодні ми переконалися, що кожен з нас ‒ це вагома суспільна сила, яка спроможна багато зробити для подальшого розвитку громади. Влада самотужки не зможе створити громадянське суспільство. Це тільки наша спільна ініціатива. Діяльність організацій, реалізація таких різних, але вкрай необхідних для столиці заходів та проектів стане хорошою основою для подальшого успіху громадського сектору в інтересах нашого міста, ‒ наголосив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Прокопів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.