Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: у столиці обговорили досвід і майбутнє нового інструменту демократії ‒ Громадський бюджет

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: у столиці обговорили досвід і майбутнє нового інструменту демократії ‒ Громадський бюджет

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Повертайся живим...»

14 жовтня українці вшановують своїх бійців, військові традиції та героїчні подвиги народу. Цей день офіційно визначено святковим та неробочим Указом Президента від 5 березня 2015 року.

«Реліквії, освячені фронтом»

Три роки тому, у серпні 2014-го, невелике місто Іловайськ стало відомим усій Україні, змусивши стискатися наші серця від тривоги та болю. Раптове вторгнення регулярних збройних підрозділів Російської Федерації дозволило ворогу оточити українські батальйони. Страшний лексикон війни поповнився терміном «Іловайський котел»…

«Герої, увічнені у вулицях Києва»

Так називається серія відеосюжетів, які транслюються на телеканалі «Київ».

«Громадський бюджет: перезавантаження»

У столиці обговорили досвід і майбутнє нового інструменту демократії. Громадський бюджет запроваджується в Україні з 2015 року і на сьогодні в різних органах місцевого самоврядування (ОМС) діють свої механізми його роботи.

«ГБ-1: майже 20 проектів реалізовано»

Київська влада контролює виконання проектів-переможців минулорічного Громадського бюджету. Нещодавно відбулася чергова робоча нарада авторів проекту та розпорядників бюджетних коштів, на якій розглянули складнощі реалізації.

«Зимова» субсидія: якою вона може бути»

У жовтні Управління соціального захисту населення автоматично розрахує розмір допомоги на опалювальний сезон усім тим, кому у травні цього року субсидію було перепризначено на новий період – 2017-2018 рр.

«Американець, який прагнув розповісти правду, необхідну не лише українцям»

«Джеймс Мейс. Траєкторія долі», – так називається новий документальний фільм, присвячений досліднику Голодомору в Україні. Про це «Вечірці» розповідає доктор історичних наук, професор Юрій Шаповал.

«В гостях у «Енеїди»

До 29 жовтня в Національному художньому музеї триває «Проект Енеїда», що знайомить з візуальним кодом легендарної поеми. Це не просто добірка експонатів, а ціла історія українського мистецтва, що стосується й популяризації національної ідеї.

«Курси з ІТ-спеціалізації для дітей з інвалідністю»

Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю розпочав другий семестр занять з програмування для своїх вихованців.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку