Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2017

У Києві відзначать найкращі успішні практики реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення

12 жовтня керівництво міста привітає переможців відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення. Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій.

Підсумки проведеного заходу свідчать про те, що в столиці достатньо громадських організацій, які мають певні досягнення у реалізації ініціатив у вирішенні питань щодо соціального, культурного, економічного та інших аспектів життя міста.

Нагадаємо, цьогоріч Київ уперше бере участь у даній ініціативі на здобуття відзнаки «12 зірок» – найвищої відзнаки Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Як зазначили у Департаменті суспільних комунікацій, перший крок до заохочення громадських та інших організацій за їх успішні реалізовані проекти підсилить розуміння того, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють.

Актуальна інформація про проведення заходу оприлюднюється на сайті Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), на сайті медіа-партнера Ресурсного центру «ГУРТ» , у соціальних мережах https://www.facebook.com/gurt.org.ua/https://twitter.com/gurtua/status/906103339804393472, а також у комунальних засобах масової інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку