Головна  →  Новини  →  29 вересня 2017

На замовлення Департаменту суспільних комунікацій ТК «Київ» запускає мотиваційний ролик «Голосуй за громадські проекти» (+відео)

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Проморолик проектів Громадського бюджету, виготовлений телеканалом «Київ» на замовлення Департаменту суспільних комунікацій, надає інформацію киянам про можливості проголосувати за за громадські проекти.

Проморолик запрошує киян на сайт Громадського бюджету, де кожен може ознайомитися з переліком проектів, які пройшли експертизу і допущені до голосування. Кожен киянин може обрати 5 проектів із 564 допущених та проголосувати он-лайн за ті ідеї, які на його думку, є найпріорітетнішими для покращення міста.

Нагадуємо, у Києві стартував другий Громадський бюджет, фінансування якого київська міська влада збільшила вдвічі – до 100 мільйонів гривень. Небайдужі кияни можуть голосувати за вподобані проекти до 30 жовтня. Крім цього, у кожному районі на базі держадміністрацій уже створено пункти супроводу Громадського бюджету (адреси та контакти), які можуть проконсультувати та допомогти проголосувати.

Перейти до спискуВерсiя для друку