Головна  →  Новини  →  28 вересня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: у столиці реалізовано вже 18-й проект в рамках Громадського бюджету

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: у столиці реалізовано вже 18-й проект в рамках Громадського бюджету

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Влада і громада: шляхи співпраці»

Якою має бути комунікація громадськості та органів влади, як залучити громадян до процесу прийняття рішень – такі теми піднімалися на круглому столі «Партнерство влади та громади – запорука розбудови демократичного суспільства», організованому Департаментом суспільних комунікацій КМДА в рамках Європейського тижня місцевої демократії. Участь у ньому взяли експерти, громадські активісти та керівники столичних ОСНів.

«Бізнес підтримають кредитами»

Київрада ухвалила рішення «Про затвердження Положення про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві».

«Киян чекає «неоновий» Новий рік»

Етнокультурний проект Folk Ukraine, який займається організацією новорічних і різдвяних свят на Софійській площі, показав, як буде виглядати головна новорічна ялинка України в цьому році.

«Опалювальний сезон: чи зігріють немитих?»

Пів-Києва півліта прожили без гарячої води. На носі – опалювальний сезон. Через тиждень-два температура може опуститися нижче восьми. Чи буде тепло?

«Додаткові кошти на соціальний захист киян та транспорт»

У рамках коригування депутати спрямували додаткові кошти на соціальний захист киян та розвиток транспорту. За словами міських обранців, це стало можливим завдяки збільшенню дохідної частини міського кошторису майже на 4 мільярди гривень – в основному за рахунок субвенції з держбюджету та збільшення доходів міста.

«Політех» піднімається на скелю»

«КПІскеля» став уже 18 проектом, реалізованим у рамках Громадського бюджету. Завдяки підтримці киян автори проекту придбали і встановили спортивний інвентар. На ньому скелелазанням можуть займатися як новачки, так і професіонали.

«Одне з найбільш скандальних будівництв столиці визнано незаконним»

Відповідний висновок надав Київський науково-дослідний інститут судових експертиз, в рамках розгляду справи щодо законності зведеної будівлі.

«Де ви, нові начальники ЖЕДів?»

Міська влада всерйоз взялася не тільки за ротацію керівників ЖЕДів, які продемонстрували незадовільні показники в останньому опалювальному сезоні, а й за «якість» таких кадрів взагалі.

«НАТО стала уособленням організації, яка мала запобігти тому, щоб замість холодної війни вибухнула справжня»

«Модуль із зовнішньополітичного підходу до безпеки» – так називався інформаційно-ознайомчий курс із євроатлантичної інтеграції, який нещодавно проходив у Києві. Доволі цікавим був виступ Барбори Маронкової, директора Центру інформації і документації НАТО в Україні.

«Національна ідея в словах»

У столиці презентували альманах «Національна ідея модерної України». До нього увійшло 30 есеїв-роздумів митців, літераторів, громадських діячів на тему, чи потрібна сьогодні нам національна ідея та якою вона має бути.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку