Головна  →  Новини  →  25 вересня 2017

Департамент суспільних комунікацій надасть підтримку навчальному візиту Асоціації міст України «Маршрути успіху»

У рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» реалізує програму навчальних візитів «Маршрути успіхів», під час яких посадові особи органів місцевого самоврядування обмінюються найкращим досвідом муніципального управління.

28-29 вересня «Маршрути успіхів» завітають до міста Києва. До участі у заходах запрошено представників органів місцевого самоврядування з переважної більшості областей України.

Тема навчального візиту – «Інноваційні інструменти залучення громади до діалогу з владою та управління містом: досвід Київської міської ради».

Столицю України обрано для висвітлення цієї теми не випадково. Київська міська влада ініціює та створює нові інструменти, спрямовані на підвищення участі громадян у процесі функціонування та розвитку міста, активно співпрацює з органами самоорганізації населення, іншими інститутами громадянського суспільства.

Зокрема, дводенною програмою «Маршрути успіхів» у місті Києві передбачено наступні заходи: презентації «Форми та способи комунікації міської влади з громадою міста», «Контактний центр – ефективний інструмент для якісної взаємодії громади з владою», відвідування та знайомство з функціонуванням КБУ «Контактний центр міста Києва 15-51», Київського велотреку, Андріївського узвозу, Міського центру обробки даних та Kyiv Smart City Hub тощо.

Департамент суспільних комунікацій КМДА здійснює координацію навчального візиту, а також надає методичну допомогу організаторам заходу – Асоціації міст України.

Перейти до спискуВерсiя для друку