Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

«Київ європейський»: за підтримки Департаменту суспільних комунікацій та Київського метрополітену у Києві відкрилася міжнародна арт-виставка соціальної направленості «Закохані в життя»

«Київ європейський»: за підтримки Департаменту суспільних комунікацій та Київського метрополітену у Києві відкрилася міжнародна арт-виставка соціальної направленості «Закохані в життя»

Як повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, проект триває у рамках інформаційної кампанії «Київ європейський» за ініціативи креативної команди «Elster kreativagentur».

«Закохані в життя» ‒ виставка, яка покликана звернути увагу українців на вибір свого життєвого шляху та надихнути кожного шукати свою Музу і жити за покликом серця, як це роблять герої фотосвітлин.

Як пояснила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, не дивлячись на те, що у кожного героя фотосвітлин своя історія та власний шлях, всіх учасників об’єднує одне – вони розуміють європейські цінності як можливість втілювати свої мрії у будь-якому віці.

‒ Домінуючими є погляди на євроінтеграцію як на суто зовнішній процес, тому важливо, щоб кияни розділяли, підтримували європейські цінності ‒ незалежність, невичерпні можливості самореалізації… Враховуючи цільові аудиторії за віком, ми будемо й надалі вести роз’яснювальну роботу щодо ЄС для старшого покоління та для дітей і молоді.

Мета проекту – розказати Україні і світу про відомих на невідомих українців, що вже віднайшли свій життєвий шлях і слідують за своєю Музою. Ця Муза допомагає їм жити, творити, розривати шаблони, ігнорувати суспільні стереотипи, стирати кордони та вікові бар’єри.

Учасники арт-виставки переконують, що неважливо скільки тобі років, скільки перемог чи поразок за плечима. У будь-який час ти можеш віднайти свою власну Музу, сміливість змінюватись, змінювати на краще свою країну та світ навколо себе. Герої виставки сподіваються, що їхні життєві історії надихнуть українців на ці зміни.

Виставка-натхнення «Закохані в життя» триватиме за підтримки КП «Київський метрополітен» протягом двох місяців, вона розміщена на 6 станціях метрополітену: «Театральна», «Печерська», «Політехнічний інститут», «Поштова площа», «Арсенальна», «Золоті ворота».

Детальна інформація на сайті проекту.
http://muse4youth.info

Перейти до спискуВерсiя для друку