Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

Департамент суспільних комунікацій продовжує відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення

Департамент суспільних комунікацій продовжує відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення

Захід проходить у рамках Європейського тижня місцевої демократії в Україні. Цьогорічною темою тижня стала – «Участь громадськості, консультації та зобов’язання: для процвітаючої місцевої демократії».

Як зазначила директор Департаменту Марина Хонда, міська влада вважає, що цей перший крок до заохочення громадських та інших організацій за їх успішні реалізовані проекти підсилить розуміння того, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють:

‒ Сподіваємося, що у столиці достатньо активних організацій, які мають певні здобутки у реалізації проектів, направлених на вирішення питань життєдіяльності міста, і хотіли б, щоб про їх досягнення дізналися не тільки їх колеги, а й громадськість столиці та міська влада.

Відповідно до Порядку визначення успішних практик у заході передбачена участь інститутів громадянського суспільства, діяльність яких пов’язана з благоустроєм територій, соціальними, екологічними, освітніми, культурними, спортивними та просвітницькими ініціативами.

Всі вимоги щодо участі у проекті та короткого опису успішної практики реалізації громадських ініціатив зазначено в анкеті учасника.

Наразі проходить електронна реєстрація зацікавлених інститутів громадянського суспільства для участі у заході.

Переможців, визначених організаційним комітетом, буде нагороджено відзнакою Київського міського голови, включено до електронної збірки кращих успішних практик, а також запрошено до участі у різноманітних комунікативних заходах.

Департаменту суспільних комунікацій запрошує інститути громадянського суспільства, що плідно працюють на благо нашої громади та у 2016-2017 роках реалізували свої плани і проекти щодо покращення життя мешканців міста, не залишатися осторонь і приєднатися до проекту та подати свою заявку на участь у заході.

Перейти до спискуВерсiя для друку