Головна  →  Новини  →  21 вересня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: розпочато серію воркшопів про проекти громадського бюджету Києва

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: розпочато серію воркшопів про проекти громадського бюджету Києва

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Місток між владою та громадою»

Днями відбулася зустріч членів новообраної Громадської ради із заступником голови КМДА Миколою Поворозником та керівниками підлеглих йому структурних підрозділів. Учасники наради познайомилися особисто та обговорили шляхи налагодження ефективної співпраці.

«Крок до електронної демократії»

У столиці розпочалася серія воркшопів на тему «Проекти громадського бюджету міста Києва». Усіх охочих запрошують узяти участь в обговоренні важливих для міста та району питань та отримати відповіді на свої запитання.

«Алкоголь поза законом»

Київська міськрада заборонила продаж алкогольної продукції у МАФах.

«Конфлікт відміняється»

У Солом’янському районі виникла конфліктна ситуація через ремонт приміщення, в якому знаходяться комунальний дитсадок № 464 та приватна школа «Афіна».

«Замість МАФів – сквер»

Облаштування скверу на території, яку звільнили від МАФів (між виходом зі станції метро «Контрактова площа» та пам’ятником Григорію Сковороді на Контрактовій площі), виконано на 95 відсотків.

«У Києві почастішали випадки вандалізму»

Останнім часом у столиці вандалів значно побільшало. Згадаймо хоча б розбиту меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Роману Сенику або понівечений пам’ятник Олені Телізі. Днями місто знову почали тероризувати вандали. Цього разу – «мокрі», котрі фарбують воду невідомим барвником у зелений колір. Хтось пише, що у хуліганів є мета – нібито вони залишили записку з вимогою закрити зоопарк. Проте, якою б не була ціль привернення уваги до себе чи певної проблеми, залишається принципове запитання: чому хтось руйнує, а хтось має лагодити?

«Спецобладнання, відеокамери, автомобілі»

На засіданні постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції депутати заслухали звіт про виконання у I півріччі 2017 року міської цільової програми профілактики та протидії злочинності «Безпечна столиця».

«Міжсезоння: у зоні прихованих небезпек»

Перехід від осені до зими, що нерідко тішить нас прощальним теплом «бабиного літа», приховує чимало потенційних загроз для здоров’я. Водночас міжсезоння дарує і практично необмежені можливості для профілактики традиційних захворювань, які можуть чатувати на нас під час перших холодів. Отже, про що варто подбати, доки стовпчик термометра не опустився до нульової чи мінусової позначки.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку