КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2017

Влада будує майданчик для співпраці з інститутами громадянського суспільства

Влада будує майданчик для співпраці з інститутами громадянського суспільства

Як і обіцяв на першій зустрічі з представниками Громадської ради при КМДА, заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков ‒ робота у форматі зустрічей «face to face» представників влади та громадськості продовжується.

18 та 19 вересня відбулися спільні зустрічі членів новообраної Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) з керівниками структурних підрозділів, діяльність яких координують заступники голови Київської міської державної адміністрації Михайло Поворозник та Петро Пантелеєв.

Під час зустрічей учасники висловили власні позиції щодо проблем міста і визначення подальших шляхів їх вирішення, напрацювали ряд корисних рішень, що стосуються комфортного життя мешканців столиці.

Як зазначив Михайло Поворозник, «виявлення громадянської ініціативи, через яку громадяни представляють свої інтереси, та здійснення контролю за якістю наданих послуг на місцевому рівні сприяють конструктивному діалогу влади і громадськості. Це складний і довготривалий процес, який неможливий без ініціативи громади та готовності самої влади вести відкритий діалог з громадянами».

«Я глибоко переконаний, що Громадська рада не лише об’єднає представників різних організацій задля розвитку та процвітання Києва, а й стане для київської влади першим критиком та надійним помічником у розробці та реалізації міських програм», – наголосив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Саме завдяки відкритому діалогу члени Громадської ради отримали змогу зустрітися з керівним складом міської державної адміністрації та безпосередніми керівниками профільних структурних підрозділів з метою подальшого налагодження ефективного механізму взаємодії на засадах партнерства і взаємної відповідальності.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.