Брифінги та прес-конференції у Києві 05.09.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

11:00

Прес-конференція, присвячена презентації повної програми VII міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK 2017

KYIV MEDIA WEEK - це унікальне поєднання міжнародного ринку контенту і цілого ряду конференцій і спеціальних заходів для професіоналів телебачення, кіно, new media і суміжних областей в одному місці і в один час.
З 2011 року медіафорум KMW виступає єдиною платформою для продуктивного спілкування ключових гравців медіабізнесу України, СНД та інших країн нашого регіону з колегами і партнерами з усього світу

Вікторія Ярмощук, директор медіаконсалтінгової компанії Media Resources Management і директор KMW; Юрій Артеменко, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та ін.

Потрібна акредитація. Телефон: 067-95-95-016 або [email protected]  Офіційний сайт www.kyivmediaweek.com

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а
 

10:00

Прес-конференція у прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" приводу підписання першої кредитної угоди між Німецько-Українським Фондом та ProCreditBank у рамках Програми підтримки малих і середніх підприємств

 

заступник голови Національного банку України Катерина Рожкова; перший секретар Посольства ФРН, відділ економічного співробітництва і розвитку Зебастьян Кноке; директор офісу KfW в Україні Лутц Хорн-Хааке; керівник Програм співробітництва, представництво Європейського Союзу в Україні Беренд де Гроот; виконавчий директор НУФ Олег Стринжа; голова правління ProCredit Bank Віктор Пономаренко 

Акредитація журналістів обов'язкова за тел. (096) 723-33-15, (095) 271-66-37, [email protected] (Ірина Мельник).

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16
 

10:00

 «Брутальний напад на церкви і приміщення Кримської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату в Сімферополі та вимоги громадських організацій кримчан про запровадження персональних санкцій до представників окупаційної адміністрації - порушників прав віруючих»

31 серпня 2017 року представники держави-агресора здійснили напад на головний храм святих рівноапостольних Володимира та Ольги, храм Христа Спасителя та робочі приміщення Кримської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату в Сімферополі. Працівники силових структур окупаційної адміністрації незаконно заблокували будівлю, де вони розташовані, зламали замки, по-блюзнірськи проникли у храми, зокрема у вівтарну їх частину, та викрали чимало церковного майна. До того ж вони напали на архієпископа Сімферопольського та Кримського Климента та завдали йому тілесні ушкодження.

Юлія Каздобіна - радник міністра інформаційної політики України; Андрій Щекун - представник ГО «Кримський центр ділового та культурного співробітництва «Український дім», директор Національного газетно-журнального видавництва; Андрій Іванець - член Правління ГО «Союз вимушених переселенців, координатор ГО «Таврійська гуманітарна платформа»

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

10:00

“Успіхи українців на Універсіаді в Тайбеї”, в якій візьмуть участь  чемпіони ХХІХ Універсіади

На Універсіаді українські спортсмени посіли 6 місце серед 140 країн. Вдалося здобути 36 медалей – 12 золотих, 11 срібних, 13 бронзових.   

Національна збірна команда була представлена спортсменами-студентами 55 вищих навчальних закладів з 24 регіонів України.  Медалі різного гатунку вибороли студенти з 22 вишів. Загалом участь у ХХІХ Всесвітній літній універсіаді взяли понад 8000 спортсменів.

Роман Греба - заступник міністра освіти і науки України; Євгеній Імас - президент Спортивної студентської спілки України; Вадим Стеценко - голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

11:00

"Старт масової всеукраїнської кампанії вивчення англійської та інших іноземних мов для всіх громадян України "Україна заговорить англійською!"

 

Ольга Стефанішина - Директор Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; Станіслав Куценко - голова Асоціації інноваційної та  цифрової освіти України; Віталій Зубков - автор Соціального проекту вивчення іноземних мов "Lingva.Skills" (lingva.ua). 

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

12:00

"Запуск нових радіостанцій з метою розвитку мовлення на територію Криму"

Під час заходу буде представлено звіт роботи Комісії з відновлення мовлення при МІП. Нагадаємо, розвиток телерадіомовлення в зоні проведення АТО та на територію Криму здійснюється в рамках роботи Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України.

Еміне Джапарова - Перший заступник Міністра інформаційної політики України; Сергій Костинський - член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

12:00

«Боротьба громади Стрітенського храму в Костянтинівці на Донеччині за право належати до Київського Патріархату та перешкоди, які чинять їй у цьому»

Під час заходу учасники розкажуть про три роки боротьби громади храму Стрітення Господнього в м. Костянтинівка на Донеччині за право належати до Київського Патріархату та про перешкоди і тиск, які чиняться з боку Московського Патріархату із залученням судової влади і правоохоронців.

Юрій Шапран - голова парафіяльної ради, меценат будівництва храму; Владислав Сергієнко  - адвокат; протоієрей Костянтин Кузнєцов – настоятель храму; «Філін» - командир батальйону Донбас Україна ЗСУ; речник Київської Патріархії архієпископ Євстратій (Зоря) - модератор, представники громади.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

13:00

“Персональна освіта в Україні - освіта майбутнього. Перша школа персональної освіти”

Чи може стати Україна для молоді  жаданим місцем здійснення  мрій? Не просто може, а повинна! Спікери заходу поінформують про можливості і роль  персональної освіти, яка сприятиме виведенню України в число провідних країн, де умови для навчання відповідатимуть викликам майбутнього.

Ірина Крошко - розробник персональної освіти; Вікторія Лященко - методолог.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

13:00

Прес-конференція на тему: «Ключові аспекти проведення реформи в сфері судової експертизи»

Питання: Які спроби робили судові експерти, щоб пояснити політикам проблему? Якщо розпочати реформу, змінивши законодавство — якою буде сфера судових експертиз завтра? Ключові норми, які потребують змін і чому? Чи достатньо одного законопроекту, щоб вирішити проблемні питання? Судово-експертна діяльність регулюється Міністерством юстиції. Яка позиція керівництва міністерства з цього питання?  

Олександр Круть, судовий експерт криміналістичних досліджень вибухово-технічних матеріалів та виробів із них, директор Центру судових експертиз “Альтернатива”; Григорій Прохоров-Лукін, зав.відділу узагальнення експертної та судової практики НДІ інтелектуальної власності Національної академії правових наук України; Юрій Шатайло, судовий експерт мистецтвознавець, завідувач Центру експертиз культурних цінностей Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв; Андрій Каніщев, лікар, судово-психіатричний експерт; Євгеній  Юрченко, судовий експерт у сфері фізико-хімічних досліджень.

Аккредитация: 253 54 74.

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

10:00

Тема: «Діяльність Міністерства оборони України за останні 4 дні»

 

Полковник Максим Праута, речник Міністерства оборони України

10:30

Тема: «Міжнародний день благодійності. Світові тренди та українські реалії»

 

Поліна Нюхіна, в. о. директора БО «Український форум благодійників»
Ірина Гуцал, директор БО «Українська біржа благодійності»
Ірина Соловей, президент ГО «Garage gang»

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:30

Тема: «Експерти групи «Реанімаційний Пакет Реформ - Київ» призупиняють співпрацю із Антикорупційною радою»

 

 

Оксана Величко, член Антикорупційної ради при Київському міському голові, експерт групи «РПР-Київ» Громадської платформи Реанімаційний Пакет Реформ
Петро Макаренко, член Антикорупційної ради при Київському міському голові, експерт групи «РПР-Київ» Громадської платформи Реанімаційний Пакет Реформ
Ольга Калініченко, член Антикорупційної ради при Київському міському голові, експерт групи «РПР-Київ» Громадської платформи Реанімаційний Пакет Реформ
Віталій Гриб, член Антикорупційної ради при Київському міському голові, експерт групи «РПР-Київ» Громадської платформи Реанімаційний Пакет Реформ

 ІНШІ

10:00

Європейська Бізнес Асоціація та Visa проведуть EBA Lobbying Talks на тему: «Розвиток електронних сервісів в Україні».

 

Максим Нефьодов, перший заст.міністра економічного розвитку та торгівлі України, Олексій Вискуб, перший заст.голови Державного агентства з питань електронного урядування України, Ірина Короткова, заст.начальника Офісу великих платників податків ДФС та ін.

(готель InterContinental Kyiv, вул. Велика Житомирська, 2A). Початок реєстрації о 9:30. Потрібна акредитація. Телефон: 4 496 06 01, [email protected]

12:30

Відбудеться підсумкова прес-конференція перед стартом фестивалю «Княжа родина/Regio genus», який пройде з 8 по 10 вересня у Національному заповіднику «Софія Київська»

На заході ознайомлять з програмою мистецького проекту, а також презентують аудіоекскурсію Софійським Собором, озвучену телеведучою  Аллою Мазур.  Перші відвідувачі зможуть прослухати аудіогід вже на фестивальному вікенді.

Неля Куковальська, ген.директор Національного заповідника «Софія Київська»; Алла Мазур, телеведуча (телеканал 1+1); Анжеліка Рудницька, громадський діяч, художниця

(вул. Володимирська, 24, Будинок Митрополита). Потрібна акредитація. Телефон: 093-155-94-92

13:00

Відбудеться панельна дискусія "Російські вівторки" з обговорення ключових подій в РФ.

Питання: Навіщо Кадиров влаштував несанкціонований мітинг мусульман у Москві? Чи зможе Ксенія Собчак замінити Навального? До чого призведе закриття російського банку "Открытие"?

Ілля Пономарьов, російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми РФ, Ольга Курносова, російський опозиціонер в еміграції, організатор "Маршів незгодних"; Федір Клименко, редактор сайту "Русский монітор"

(ІнА Guildhall, вул.Хрещатик 7/11, 6 поверх). Телефон: 068-271-11-46, [email protected]

13:00

Прес-конференція на тему: «Доля коаліції: що підготував новий політичний сезон?»

 

Яніна Соколовська, політичний експерт, Сергій Белашко, директор Агентства соціальних комунікацій, Валентин Гладких, політолог 

(ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13 (вхід з вул. Курганівська). Потрібна акредитація. Телефон: (044) 284-57-62 

14:00

Спільний проект ЄС та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» проведе Національний круглий стіл на тему: «Розумні міста: Інновації в місцевому управлінні».

Під час заходу будуть представленні різні «розумні послуги», які запрацювали в містах, такі, як онлайн медицина, електронний кабінет громадянина, розумні автобусні зупинки, відеоспостереження, безпечні і розумні школи, розумна рада та інші.  

Доменіка Карр’єро, проектний менеджер, відділ управління комунальним та земельним господарством, Європейська економічна комісія ООН, Мирослава Дідух, Проектний менеджер Представництва ЄС в Україні, Хендрік ван Зіл, Міжнародний менеджер Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» 

(готель «Русь», вул. Госпітальна 4). Потрібна акредитація: [email protected] 

14:00

Брифінг на тему: «Ревіталізація комунального кінотеатру «Братислава»: партнерство влади та бізнесу в інтересах міста та громади».

 

перший заст.голови КМДА Геннадій Пліс, лідер громадської кампанії «Врятувати Братиславу», депутат Київради Ганна Свириденко, голова Наглядової Ради ГО «Київ IT Кластер» Максим Дибенко та заступник директора КП «Київкінофільм» Лариса Зубенко.

(вул. Хрещатик, 10, IHub.). Потрібна акредитація. Телефони: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Перейти до спискуВерсiя для друку