Брифінги та прес-конференції у Києві 30.08.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4
 

10:30

Прес-конференція на тему оподаткування тютюнових виробів у 2018 році

Під час заходу учасники представлять три сценарії підвищення акцизів на тютюн у 2018 році.  Також спікери обґрунтують, чому підвищення податків на тютюнові вироби є гарантованим джерелом наповнення бюджету та дієвим інструментом зменшення смертності від куріння. 

Фон Зао, керівник програм, сектор людського розвитку Світового банку Регіону Європи та Центральної Азії; Оксана Юринець, народний депутат України; Костянтин Красовський, завідувач сектором контролю над тютюном Українського інституту стратегічних досліджень МОЗ України та ін.

Попередня акредитація обов'язкова.Телефони (063) 261-74-05, (044) 234-93-20, [email protected]

12:30

"Вакцинація проти здоров'я: нові дані про шкоду вакцинації на тлі зростаючого вакцинального насильства"

Йтиметься про ситуацію, з якої щорічно стикаються батьки, які не бажають робити щеплення своїх дітей, а саме: батьки заявляють, що кожен рік, перед початком занять в дитячих садах і школах, починаються масові проблеми і щороку держава нав'язує медичне втручання, «вивалюючи на голови громадян тони відвертої брехні і міфів», порушуючи закони і основні медичні канони. 

В'ячеслав Костилєв, президент ГО "Ліга захисту громадянських прав"; Наталя Коломієць, член ГО "Ліга захисту громадянських прав", лікар-гомеопат

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а
 

09:30

 "Столичний забудовник ТОВ "СБС-Надія" побудує адаптаційний центр для ветеранів АТО"

 

 директор "СБС-Надія", ветеран АТО Дмитро Синюка, співзасновник генпідрядника "Стоун Інжиніринг" Анна Скуратова, адвокат Валерія Зарубіна, психолог Тетяна Назаренко

Акредитація журналістів обов'язкова за тел. (067) 803-64-52.

11:00

Прес-конференція до Міжнародного дня жертв насильницьких зникнень

 

директор Amnesty International в Україні Оксана Покальчук, координатор ГО "КримSOS" Таміла Ташева, правозахисниця, адвокат сімей викрадених Євгенія Закревська; очікується участь представників Прокуратури Автономної республіки Крим та Міністерства закордонних справ

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (093) 004-28-51 (Джеміль Мамутов).

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

10:00

Засідання "круглого столу" до Дня шахтаря на тему: “Як виживає промисловість на території підконтрольній "ДНР": чи має вона майбутнє?” 

В рамках заходу відбудеться презентація доповіді “Півроку після захоплення. Як працює промисловіcть в “ДНР”.

Наталя Веселова - народний депутат України; Олександр Клюжєв - аналітик громадської мережі “ОПОРА”; Віталій Сизов - аналітик ГО “Донецький інститут інформації”; Олексій Мацука - модератор.

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 

11:00

Прес-конференція – презентація спецпроекту «ІнформНапалму» за підтримки Міністерства інформаційної політики України «Російські приватні військові компанії: гарматне м'ясо ФСБ для Донбасу та Сирії» 

Міжнародна волонтерська спільнота «ІнформНапалм», за підтримки Міністерства інформаційної політики України та участі Служби безпеки України презентує спецпроект з інформацією про участь приватних військових компаній під контролем ФСБ у військовій агресії Кремля на Донбасі та в Сирії.

Дмитро Золотухін – заступник міністра інформаційної політики України; Михайло Макарук – спікер міжнародної волонтерської спільноти «ІнформНапалм»; представник Служби безпеки України.

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

10:00

Тема: «Система ризик-індикаторів ProZorro»

 

Максим Нефьодов, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України
Віктор Нестуля, директор програми інноваційних проектів Transparency International Україна
Дмитро Паламарчук, розробник методології обрахунку ризик-індикаторів
Іван Лахтіонов, проектний менеджер Transparency International Україна

11:30

Тема: «Поінформованість учасників АТО щодо їхніх прав та соціальних гарантій на місцях: де взяти інформацію, якщо її важко знайти»

 

Тарас Щербатюк, представник ГО «Черкаський правозахисний центр», представник Юридичної сотні у Черкаській області
Леся Василенко, Голова правління ГО «Всеукраїнська Правозахисна Організація «Юридична сотня»

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

 ІНШІ 

10:00

ВП «Київські теплові мережі» ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» проведе інспекцію опалювальних площ та систем теплопостачання житлових будинків Києва.

Метою перевірки  є виявлення фактів несанкціонованого споживання теплоенергії (опалення та гарячої води) власниками комерційних приміщень та мешканцями будинків. Збір ЗМІ о 10:00 на площі І. Франка, 5 

 

(м. «Хрещатик», вихід на вул. Архітектора Городецького), перед головним офіс ПАТ «КИЇВЕНЕРГО». Трансфер передбачено. Адреси будинків буде повідомлено додатково. Потрібна акредитація. Телефони: (044) 207-67-32,
+38 050-352-33-20.

12:00

За участю першого заст.голови КМДА Геннадія Пліса відбудеться святкування Дня підприємця.

У програмі: нагородження відзнаками Київського міського голови – медалями «Честь. Слава. Держава» підприємців учасників АТО та волонтерів, оголошення Подяки Київського міського голови керівникам/працівникам підприємств або підприємцям,  вручення Почесних грамот голови КМДА керівникам/працівникам підприємств або підприємцям (11 номінантів) і вітальних листів від імені голови КМДА, підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво між  Територіальним відділенням ВГО  «Асоціація платників податків України в м. Києві» та Головним управлінням Державної фіскальної служби у м. Києві

 

(вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала КМДА). Потрібна акредитація. Телефони: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48, [email protected]  (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

13:00

Прес-конференція на тему: «Ціни на автогаз б'ють рекорди: чого чекати українцям?»

 

Сергій Сапегін, директор науково-технічного центру «Психея», Геннадій Рябцев, член Економічного дискусійного клубу, Леонід Косянчук, експерт паливного ринку

(ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13 (вхід з вул. Курганівська). Потрібна акредитація. Телефон: (044) 284-57-62 

16:00

У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться відкриття виставки «Золоте Полісся».

На виставці представлені  панорамно-об'ємні композиції з соломки заслуженого художника України Миколи Климовича та композиції з художньої соломки, створені учнями і випускниками Овруцької зразкової Малої академії народних мистецтв і ремесел. Захід відбудеться за підтримки Президентського фонду «Україна» Леоніда Кучми 

 

(вул. Лаврська, 9 корп. 2). Телефони: 280-36-93; (068) 778- 02-70, (066) 675-72-68, E-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку