Брифінги та прес-конференції у Києві 28.07.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

10:00

"Рейтинг діяльності голів облдержадміністрацій за перший квартал 2017 року"

 

генеральний директор КВУ Олексій Кошель, аналітик КВУ Денис Рибачок 

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16
 

11:00

“Підбиття підсумків конкурсу  до Верховного Суду та презентація рейтингу кандидатів”

Під час прес-конференції буде оголошено прізвища перших 120 кандидатів рейтингу, проаналізовано їх портрети (судді, адвокати, науковці), підбито підсумки конкурсних процедур.

Сергій Козьяков - Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України; Станіслав Щотка - секретар кваліфікаційної палати ВККС України.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

10:00

Тема: «Діяльність Міністерства оборони України за останні 3 дні»

 

Полковник Дмитро Гуцуляк, речник Міністерства оборони України

 

10:30

Тема: «Міжнародний день соціального бізнесу»

 

Гліб Буряк, кандидат економічних наук, доцент Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім.Тараса Шевченка та Українсько-американського гуманітарного інституту «Вісконсинський міжнародний Університет» в Україні
Анна Грищенко, співзасновниця магазину «Ласка»
Вікторія Макерська, співзасновниця соціального підприємства «Древо желаний (Суми)
Сергій Філоненко, співзасновник соціального підприємства «Древо желаний» (Суми)

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:00

Тема: «Старт нової програми боротьби з гепатитом: Посольство США в Україні, USAID та МОЗ презентують основні напрямки діяльності»

 

Олександр Лінчевський, заступник міністра охорони здоров’я України
Джордж Кент, заступник керівника місії Посольства США в Україні
Доктор Тембі Ксулу, керівник програми EQUIP
Олексій Бобрик, технічний радник з ВІЛ, туберкульозу та вірусномого гепатиту

 ІНШІ
 

09:30

У Свято-Володимирському патріаршому кафедральному соборі з нагоди річниці хрещення Київської Руси-України відбудеться урочиста Божественна літургія

Богослужіння очолить патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Після Божественної Літургії близько 12-00 від центрального входу собору розпочнеться Хресна хода, яка пройде центром Києва (через бульвар Тараса Шевченка, вулицею Володимирською, через Михайлівську площу, вулицею Трьохсвятительською) і завершиться молебнем біля пам'ятнику Святому князю Володимиру Великому (близько 13-00)

 

(Київ, бульв. Шевченка, 20)

Довідки за телефоном: (097) 941-49-00 (протоієрей Олександр Шмуригін).

09:30

Відбудеться П’ятий економічний форум «Україна-Корея».

 

Участь у форумі візьмуть перший віце-прем’єр-міністр України - міністр економічного розвитку та торгівлі України Степан Кубів, надзвичайний і повноважний посол Республіки Корея в Україні Mr. Lee Yang Goo, колишній прем'єр-міністр Корейської Республіки Un-Chan Chung, заступник міністра інфраструктури України Надія Казначеєва, народні депутати України, представники бізнес-структур України та Кореї та інші.

Форум проходитиме в Залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського (пр. Перемоги, 37, корпус №1, в’їзд на територію університету з боку вул. Янгеля).

11:00

У Києві в парку ім. Тараса Шевченка відбудеться прес-брифінг до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами.

Учасники прес-брифінгу дадуть відповіді на запитання: Чому ліки проти гепатиту С не включені у перелік державних закупівель на 2017 рік? Перспективи лікування вірусного гепатиту після завершення у 2016 році державної програми?

 

Контактна особа: Мирослава Андрущенко [email protected],
тел. (044) 490-54-85 (дод. 229), (095) 271-09-37.

12:00

Відбудеться брифінг щодо перебігу вступної кампанії за участю міністра освіти і науки України Лілії Гриневич. 

Йтиметься про підсумки реєстрації заяв вступників, верифікацію даних вступників, алгоритм розподілу державного замовлення, можливість вступників переконатися в справедливості надання їм бюджетних місць, строки оприлюднення рейтингових списків. Місце проведення: Міністерство освіти і науки України

Також у брифінгу візьмуть участь: перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець, директор департаменту вищої освіти Олег Шаров, директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік

(пр. Перемоги, 10).
Акредитація: до 11:00 28 липня за тел. 481-32-62 та e-mail: [email protected].

12:00

У Міністерстві молоді та спорту відбудеться підписання меморандуму про співпрацю між Міністерством молоді та спорту України та програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). 

 

Меморандум підписуватимуть: заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема та директор програми USAID DOBRE Беррі Рід. 

Міністерство молоді та спорту (вул. Еспланадна, 42, каб. 313)

Акредитація журналістів до 11:00 28 липня за телефонами: (044) 289-95-05, 289-02-00 або електронною поштою: [email protected].

16:00

Відбудеться прес-конференція на тему: «Як здоров’я ув’язнених впливає на здоров’я всіх українців»

Щодо доступу українських в’язнів до лікування ВІЛ, туберкульозу та гепатиту. Прес-конференція пройде в рамках міжнародного круглого столу «Здоров’я ув’язнених: науковий підхід заради безпеки суспільства» (28-29 липня)

д-р Сергій Дворяк, провідний експерт, почесний голова правління Українського інституту політики громадського здоров'я; проф. Мішель Казачкін, спеціальний посол Генерального секретаря ООН з ВІЛ/СНІД у Східній Європі та Центральній Азії; Дмитро Шерембей, голова координаційної ради БО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ». Також журналісти можуть відвідати круглий стіл. Місце проведення: готель «Опера» 

(вул. Богдана Хмельницького, 53). Контакти для ЗМІ: Наталя Красненкова, (067) 465-54-26, [email protected]; Анастасія Бондарчук (097) 394-49-56, [email protected]

18:00

 В Мистецьком арсенале в рамках образовательной программы к выставке «Украина-НАТО. Формула безопасности» состоится публичная дискуссия «Роль женщин в безопасности и обороне страны»

 

Анн-Кристин Бьергене (Норвегия) - заместитель директора офиса связи НАТО в Украине; Мария Берлинская - доброволец АТО, руководитель Центра поддержки аэроразведка, координатор проекта «Невидимый батальон»: участие женщин в военных действиях в АТО»; Анна Гриценко - социолог, исследователь по гендерным вопросам, одна из авторов проекта «Невидимый батальон»: участие женщин в военных действиях в АТО» та ін.

(ул. Лаврская, 10-12)

Аккредитация для СМИ
по ссылке: https://goo.gl/o618pv

Перейти до спискуВерсiя для друку