Головна  →  Новини  →  19 липня 2017

Муніципальні ЗМІ подали проекти до «Громадського бюджету». Всього у сфері медіа зареєстровано 22 проекти

Муніципальні ЗМІ подали проекти до «Громадського бюджету». Всього у сфері медіа зареєстровано 22 проекти

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Зокрема, ТК «Київ» подав до цьогорічного Громадського бюджету три великі проекти: «Пересувна телестудія», яка дозволить проводити прямі трансляції з будь-якого району Києва, оперативно і всебічно висвітлювати події, проблеми та досягнення Києва та його мешканців з будь-якої точки столиці, залучати до участі у ефірах максимальну кількість киян. Другий проект – «100% LED Light-телестудія», спрямований на повне переоснащення надсучасним енергозберігаючим студійним освітлювальним LED обладнанням обох діючих телевізійних студій, апаратно-студійного комплексу «Телекомпанії «Київ». Та «Освітній проект Медіашкола на базі каналу «Київ»  ‒ про надання практичних навичок у журналістиці, реалізація якого дозволить опанувати найважливіші аспекти медіаграмотності, роботи з інформацією, вміння комунікувати, вести перемовини, працювати в ефірі, створювати авторські програми.

«Радіо Київ-98 FM» теж не залишилися осторонь «Громадського бюджету-2» і подали свій проект «Kyiv Radio School» – практичні навички у сфері радіо, який дозволить опанувати найважливіші аспекти командотворення, медіапсихології та медіаграмотності, роботи з інформацією, вміння комунікувати, вести перемовини, працювати в радіоефірі, розробляти та створювати авторські та музичні програми.

Останні два проекти комунальних ЗМІ набрали необхідну кількість голосів та чекають розгляду профільних комісій.

Варто зазначити, що у сфері медіа до цьогорічного Громадського бюджету було подано всього 22 проекти:

Наразі автори продовжують збирати голоси на підтримку своїх проектів. Нагадуємо, що малі проекти (до 400 тис. грн) мають зібрати 50 голосів, великі проекти (до 2 млн грн) ‒ 200.

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку