Брифінги та прес-конференції у Києві 19.07.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4
 

11:30

«Напівмарафон Верховної Ради. Що встигли парламентарі за половину строку?».

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА підбиватимуть підсумки роботи депутатів протягом половини строку VIII скликання Верховної Ради, представлять дослідження щодо діяльності та аналізу стану прозорості парламентських комітетів. Крім того, учасники обговорення піднімуть питання дисциплінованості голосувань депутатів та виділення субвенцій з державного бюджету. 

Анатолій Бондарчук, керівник проекту ОПОРИ в рамках Програми РАДА; Андрій Токарський, аналітик ОПОРИ; Захар Колісніченко, громадський консультант ОПОРИ.

Телефон: 0662701713, [email protected].
Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 

13:30

«Кругова порука в правоохоронних органах або Як сплачувати кредит по-черкаські»

Щодо правових  колізій,  які виникають при неправильному трактуванні матеріального та кримінального права. Зокрема, мова піде  про скандальну   ситуацію у м. Черкаси   та про іпотечний кредит, оформлений у  2008 році  на сім'ю співробітника правоохоронних органів.  Кредитори  роками не робили виплат по кредиту ,  в результаті  чого право вимоги за цим кредитом придбала фінансова організація ТОВ «Фінанс траст груп» .

член громадської організації “Організований захист громадян”  Дмитро Макаренко; голова правління ГО “Організований захист громадян”, адвокат Ігор Хмельницький; представник ТОВ “Фінанс Траст Груп”, адвокат в м. Черкаси Сергій Гартінгер; представник ТОВ “Фінанс Траст Груп”  Віталій Хоменко

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

12:00

«Успішним курсом за якістю українського продукту» 

Під час заходу провідні вітчизняні експерти з якості та безпечності харчових продуктів розкажуть, наскільки якісні харчі, що споживають українці, зокрема морозиво різних видів, на що звертати увагу, вибираючи улюблений десерт, на який влітку попит стрімко підвищується.

Ігор Бартковський - президент Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти»; Еліна Бахур - виконавчий директор Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти», модератор прес-конференції та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

11:00

Прес-конференція на тему: «Забіг у вишиванках» проти фейкових забігів».

Учасники прес-конференції говоритимуть про цьогорічний забіг у вишиванках, що традиційно уже четвертий рік поспіль пройде в багатьох містах України та світу 24 серпня, а також зроблять офіційну заяву щодо появи фейкових забігів у вишиванках. Під час підготовки до цього заходу організатори забігу виявили факт плагіату і порушення своїх авторських прав з боку однієї з бігових організацій Києва. Її представники паралельно займаються підготовчими роботами до «Забігу у вишиванках», який пройде в цей же день, водночас, але на іншій локації.

Олександр Кузін, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, автор «Забігу у вишиванках»; Наталія Галацан, президент «Федерації любителів спорту»

Аккредитация: 253 54 74.

13:00

 Прес-конференція на тему: «Повернути турбіни «Сіменс»

Чи буде знову блек-аут в Криму?». Запрошений Сергій Дяченко, голова Бюро комплексного аналізу та прогнозів, який проаналізує ситуацію довкола турбін компанії «Сіменс», які наслідки будуть, якщо турбіни доведеться повернути, чи чекає в такому випадку на окупований Крим черговий блек-аут, як сьогодні відбувається енергозабезпечення Криму, що буде із Севастопольською та Сімферопольською ТЕС 

 

Аккредитация: 253 54 74.

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

 ІНШІ
 

10:00

У міжнародного дитячому центрі «Артек» у Пуща-Водиці відбудеться урочисте відкриття всеукраїнського зльоту «Національне Скаутське Джемборі»

 

олова Національної Ради ВМГО «Національна Організація Скаутів України» Валерій Танцюра, директор Євразійського центру підтримки Всесвітнього Скаутського Бюро Юрій Єміліан, представники Міністерства молоді та спорту України, КМДА та ін. 

(14-та лінія). Потрібна акредитація.
Телефони: 456-77-81, (063)-349-55-69.

11:00

В Києві у вестибюлі ст.м «Золоті ворота» відбудеться відкриття виставки «Дихати»

Це експозиція індивідуальних засобів захисту від випадків масового ураження. Участь у відкритті заходу візьме заступник голови КМДА Микола Поворозник. Проект має на меті навчити населення діяти у разі виникнення непередбачених обставин, як то пожежа, задимлення, вибух. 

Організатор: ГО «Управління цивільного захисту»

 (вестибюль станції метро «Золоті ворота»).
Потрібна акредитація: e-mail: [email protected]

12:00

Брифінг на тему: «Українські чемпіони з боксу навчать всіх охочих як відправити ВІЛ та СНІД у нокаут»

Експрес майстер-клас від багаторазових чемпіонів з боксу та тайського боксу, під час якого спортсмени продемонструють як можна за 15 хвилин відправити в нокаут ВІЛ та СНІД.

Сергій Федоров, голова Представництва Фундації АнтиСНІД-США в Україні, AHF Ukraine, Наталія Нізова, директор директор ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України», Микола Поворозник, заст.голови КМДА; Яцек Тишко, директор UNAIDS в Україні та ін.

(Боксерський клуб КІКО, вул. С.Петлюри, 4).
Телефони: 097 394 49 56, [email protected], 067 465 54 26, [email protected]

13:00

Прес-конференція на тему: «Бізнес на обмані: як небезпечні продукти потрапляють в магазини?». 

 

Максим Гончар, голова правління ГО "Всеукраїнська асоціація захисту прав споживачів «Споживчий довіра»; Ольга Насонова, директор компанії «Ресторанний консалтинг»; Олексій Дорошенко, директор Української асоціації постачальників торговельних мереж 

(ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13 (вхід з вул. Курганівська). Потрібна акредитація.
Телефон: (044) 284-57-62

17:00

Біля КМДА відбудеться акція протесту громадян «#МЕТРО_протест» проти підняття тарифів на перевезення у громадському транспорті м. Києва.

Учасники вимагатимуть: повної прозорості і гласності в ухваленні рішень чиновниками КМДА; змістовного обґрунтування підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті або скасування відповідного розпорядження; проведення незалежного аудиту КП «Київпастранс», КП «Київський метрополітен»; встановлення соціального діалогу між громадськістю та міською владою та ін

 

(вул. Хрещатик, 36).
Телефон: 063 710 43 13.

Перейти до спискуВерсiя для друку