Головна  →  Новини  →  17 липня 2017

Департамент суспільних комунікацій ініціював проведення конкурсу соціальних проектів серед інститутів громадянського суспільства

Департамент суспільних комунікацій ініціював проведення конкурсу соціальних проектів серед інститутів громадянського суспільства

Депутати постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків депутати погодили проект рішення «Про деякі питання міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Серед основних завдань конкурсу директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда назвала залучення громадських організацій та творчих спілок до розв’язання соціальних проблем у розвитку Києва:

‒ Мова йде про проведення конкурсу, на кшталт конкурсу серед ОСНів, але конкурсу серед громадських організацій на реалізацію певних проектів на території міста Києва. Акцент ми робимо на волонтерство, допомогу АТО, соціальних проектах. Ми сподіваємося, що встигнемо провести конкурс у цьому році, адже на нього закладені кошти у бюджеті».

Метою конкурсу є здійснення фінансової підтримки програм, проектів та заходів, що розроблені інститутами громадянського суспільства. За інформацією управління з питань внутрішньої політики та комунікацій, на організацію конкурсу цьогоріч передбачено 2 млн грн. Конкурс проводитимуть у три етапи: спочатку розглядатимуть та перевірятимуть подані пропозиції, потім проходитиме відкритий захист цих ідей.

Проект рішення мають розглянути на пленарному засіданні Київради.

Перейти до спискуВерсiя для друку