Головна  →  Новини  →  6 липня 2017

Директор Центру інформації і документації НАТО Барбара Маронкова дала ексклюзивне інтерв’ю «Вечірньому Києву»

Директор Центру інформації  і документації  НАТО Барбара Маронкова дала ексклюзивне інтерв’ю «Вечірньому Києву»

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Щоб людям було зручно і затишно».

До травня наступного року столична влада планує реконструювати центральну частину парку Партизанської слави. І він відповідатиме європейським стандартам. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час наради з главами районів у парку Партизанської слави.

«У Києві подорожчає гаряча вода».

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила для ПАТ «Київенерго» тариф на постачання гарячої води і знизила тариф на опалення.

«Світлофори беруть під контроль, а водії перестануть плутатися на розв’язках».

Центр організації дорожнього руху КП «Київдорсервіс» презентував оновлену Автоматизовану систему керування дорожнім рухом (АСКДР) з використанням нових технологій. За півтора року до системи підключили майже 200 світлофорів, і до кінця року вже понад половина їх керуватиметься з єдиного центру.

«МАФи на Контрактовій: знести не можна впорядкувати порядкувати».

Уже пару тижнів, як на Контрактовій площі навколо так званого скверу №3, що біля трамвайної кінцевої, демонтували абсолютно всі малі архітектурні форми. З одного боку, кияни врешті побачили сквер, заставлений до того кіосками, з іншого – чимало подолян та туристів вже призвичаїлися до тутешніх закладів вуличної їжі. Втім, попереду можуть бути і більш радикальні зміни – хоча далеко не всі вважають їх за однозначно позитивні.

«Україна братиме участь у міжнародних навчаннях».

Особливість цьогорічних навчань у тому, що багатонаціональний штаб морського командування здійснюватиме управління не лише корабельними тактичними групами, а й береговими та авіаційними компонентами.

«Кіберпростір є новим полем бою».

Двадцять років тому в нашій столиці розпочав роботу Центр інформації та документації НАТО. Чим сьогодні займається цей військово-політичний блок? Які заходи організовує у Києві? На ці та інші запитання «Вечірки» відповідає директор Центру Барбора Маронкова.

«Літній бриз... у Києві».

Літо вийшло на свій спекотний «пік». На жаль, не всі мешканці столиці в силу тих чи інших причин можуть дозволити собі відпочинок біля моря, в горах, чи взагалі хоча б будь-де. Одним бракує грошей, у інших – не складається з відпусткою… Це, звичайно, прикро, та не треба впадати у відчай. Адже і в межах Києва, на його околицях чи в передмісті, є чимало затишних місць, де можна не лише сховатися від задухи, а й чудово провести вільний час, а головне – з користю для здоров’я.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку