Головна  →  Новини  →  30 червня 2017

У свіжому числі «Вечірки»: вірус-здирник Petya, оновлена програма житлових субсидій, столичні читальні осучаснять

У свіжому числі «Вечірки»: вірус-здирник Petya, оновлена програма житлових субсидій, столичні читальні осучаснять

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Київ оговтується від хакерської атаки».

В Україні під час масованої хакерської атаки 27 червня інфіковано 12,5 тисяч комп’ютерів. атаку було здійснено за допомоги вірусу-здирника, що є новим варіантом шкідливого програмного забезпечення ransom: win32/petya, однак при цьому є більш витонченим, а отже й небезпечнішим за свого попередника.

«Оновлюються «візитівки» столиці».

До кінця року на в’їздах до столиці планують замінити ще п’ять знаків. Про це Віталій Кличко заявив під час презентації нового в’їзного знаку на в’їзді до Києва на дорозі Київ- Харків.

«Проблемні проекти: влада шукає рішення».

Міська влада організувала публічний звіт про хід реалізації проектів-переможців першого Громадського бюджету. Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс пообіцяв громаді максимальне сприяння і навіть фінансову підтримку для проблемних проектів.

«Пенсія зі світлими надіями».

Не економічний, а соціально-політичний: найбільш активна на виборах частина електорату – пенсіонери, які дуже незадоволені життям-буттям. Ті, хто виходив на заслужений відпочинок до 2008-го, отримують в середньому 1400 гривень на місяць – удвічі-втричі менше, ніж ті, хто йде нині.

«Здаємо ліжко-місце…»

Найчастіше під хостели пристосовують звичайні квартири: у них, на відміну від готелів, здаються не окремі номери, а лише ліжко-місця. Новоспечені бізнесмени заманюють клієнтів завдяки широко розгалуженим міжнародним системам Hosteling International, booking.com та hotels.com.

«Адреса протистояння – «Інтернаціональний».

Вже не вперше в поле зору «Вечірки» потрапляє парк «Інтернаціональний» у Святошинському районі столиці. Нагадаємо: там громадськість виборює право на існування зеленої зони всупереч намаганню забудовника звести дві 25-поверхівки з паркінгами та відповідною інфраструктурою.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку