Головна  →  Новини  →  30 червня 2017

Випуск «СТН» ТК «Київ» о 21.00 входить в топ-10 подій серед усього контенту, що транслюється у цьому слоті українськими телеканалами

Випуск «СТН» ТК «Київ» о 21.00 входить в топ-10 подій серед усього контенту, що транслюється у цьому слоті українськими телеканалами

Про це зазначила директор комунальної телекомпанії «Київ» Світлана Криворучко у своєму інтерв’ю інтернет-виданню «Публичные люди». Зокрема, розповіла про підготовку до нового телесезону:

‒ У цьому році ми вирішили не чекати нового телесезону і потішити наших глядачів цікавим контентом вже зараз. Наприклад, повністю переформатовано проект «Громадська приймальня». Раніше нашим ведучим доводилося самим розбиратися у всіх правових і медичних питаннях, а тепер вести програму будуть відомі юристи та лікарі. Ці люди щодня стикаються з реальними проблемами і знають, як їх вирішувати. Тому ми вибрали для проекту живий, прямоефірний формат спілкування. Глядачі ТК «Київ» зможуть задавати хвилюючі їх питання фахівцям і відразу отримувати кваліфіковану відповідь.

Нещодавно ми провели перезапуск проекту «Якісне життя», аналогів якому немає ні на одному каналі. Автори і ведучі програми тестують продукти в лабораторії, дізнаються з чого насправді роблять те, що продають у київських магазинах, і розвіюють міфи, вміло створені маркетологами. Глядачі оцінили програму з першого ж випуску. Рейтинги у проекту стабільно високі.

Також вона розповідає про концепцію телеканалу, сучасного глядача та про роботу в команді.

Повний текст інтерв’ю – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку