Головна  →  Новини  →  22 червня 2017

У свіжому числі «Вечірки»: чому дорожчають послуги ЖЕКу, що сказав Леонід Кравчук про Конституцію України, коли реконструюють стадіон «Старт»

У свіжому числі «Вечірки»: чому дорожчають послуги ЖЕКу, що сказав Леонід Кравчук про Конституцію України, коли реконструюють стадіон «Старт»

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Пожежа на Хрещатику: випадковість чи підпал?».

Масштабну пожежу у старовинній будівлі на Хрещатику, 40/1 ліквідовано. Вогнем було охоплено 1000 кв. м. Вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдженню вогню на розташовані поряд адміністративні будинки та, зокрема, на будівлю Печерського районного суду Києва, а о 21.04 – ліквідувати. Для гасіння були задіяні 24 одиниці техніки та близько 100 рятувальників підрозділів.

«Чому дорожчають послуги ЖЕКу».

З 1 липня вдвічі зростуть тарифи на утримання будинків і прибудинкових територій. Тарифи на утримування будинків і прибудинкових територій комунальні ЖЕКи не переглядали сім років.

«Закони, за яким живе Україна».

28 червня – День народження основного Закону України. Над його створенням наші законодавці та працівники почали працювати ще на зорі незалежності. Конституційний процес відбувався на фоні гострих дискусій, причому не лише юридичних, а й політичних…

«Табірний номер 131161…».

92-літній Вадим Якович Бойко – людина-легенда, котра пройшла декілька фашистських тюрем і концтаборів, із яких утікала сім разів, пережила смертні вироки. Можливо, він єдиний у світі, кому вдалося вирватися з… газової камери. Про ці нелюдські поневіряння Бойко написав декілька книжок, а також виступав свідком на Нюрнбернському процесі проти керівників гітлерівської Німеччини.

Машини паркуються у «тіні».

Київ може додатково отримати 14 тисяч місць для паркування автомобілів. Нещодавно у Києві стартував експериментальний проект «Чесна парковка». Його проводять громадські активісти, комунальники КП «Київтранспарксервіс» разом з Антикорупційною радою при Київському міському голові за підтримки фундації «Чесне суспільство».

«На «Коронації слова» переміг роман про Урус-Шайтана».

Минулого тижня в Колонній залі КМДА відзначили переможців 17-го Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Кращі твори назвали в номінаціях «Романи», «Кіносценарії», «П’єси» та «Твори для дітей», а також роздали чимало дипломів та відзнак. «Вечірка» побувала на церемонії нагородження та поспілкувалася з переможцями.

«На Старті стартує реконструкція».

Мер Києва Віталій Кличко обіцяв закінчити реконструкцію легендарного стадіону «Старт» до кінця весни 2018 року. Про це він заявив під час виїзної наради з главами районів по об’єктах реконструкції в столиці.

«Впало пір’я на подвір’я».

У центрі Києва зухвало й безкарно чиниться наруга над законом, знищується унікальна колекція птахів приватного зоопарку, руйнується дім її власника Юрія Руголя – споруда, що є об’єктом культурної спадщини.

«Тече річка невеличка…».

Малі напівзабуті водойми нагадують про себе великими проблемами. Про те, що крім Дніпра в столиці протікають десятки малих річок і струмків, відомо не усім.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку