Головна  →  Новини  →  15 червня 2017

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Безвіз» відкриває Європу

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Безвіз» відкриває Європу

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Розвиток інфраструктури прибережних територій Києва підвищить туристичну привабливість столиці».

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації концепції розвитку інфраструктури прибережних територій та зон відпочинку Києва, яка відбулася в Департаменті містобудування та архітектури.

«Безвіз» відкриває Європу».

11 червня 2017 року почав діяти безвізовий режим Європейського союзу і України. Що потрібно для подорожі в ЄС? Безвізовий режим з ЄС скасовує витрати на шенгенську візу, але як зекономити ще й на самій поїздці?

«Зробимо місто кращим!».

Представники влади, громадськості та автори проектів-переможців обговорили стан реалізації Бюджету участі в Києві.

«Літературні таланти «коронують».

Сьогодні у Колонній залі КМДА стануть відомі імена переможців літературного конкурсу «Коронація слова». Цьогоріч журі обирало кращі твори з понад 5 тисяч надісланих рукописів.

«Три – в одному».

До «доступних ліків» долучають приватні аптеки. Так, до програми включено 157 лікарських засобів, із яких близько 50 – іноземного виробництва. Безоплатно пацієнти можуть отримати 23 лікарські засоби, у тому числі 3 імпортні, решта ліків відпускається з частковою доплатою.

«У Межигір’ї відкрили табір для дітей бійців АТО».

Перші півсотні відпочивальників – а це діти бійців АТО, з малозабезпечених та багатодітних родин з’їхалися до колишньої резиденції президента на шість днів. У розкладі – майстер-класи, ігри, катання на сігвеях та конях, футбол і гольф.

«Нова «прописка» експонатів тоталітаризму».

У листопаді-2017 в Києві мають відкрити Музей монументальної пропаганди СРСР. Він знаходитиметься на території ВДНГ (Національного комплексу «Експо-центр України»).

«Що гостям Києва сподобалося у нас?».

Відвідавши Київ під час «Євробачення-2017», більшість іноземців були позитивно вражені Україною та передусім її столицею. Такі результати опитування більш як тисячі гостей, що його соціологи на замовлення Інституту світової політики провели в Міжнародному виставковому центрі та фан-зонах Києва.

«Діти готуються до новосілля».

Столична влада планомірно виконує свої обіцянки щодо забезпечення мешканців Києва закладами дошкільної освіти – в кінці травня на вулиці Софії Русової, 1 було здано дитсадок № 370, який прийняв 120 малюків.

«У столиці з’явиться театр сучасного танцю».

«Київ Модерн-балет» заснований у 2006 році балетмейстером Раду Поклітару, який за час існування колективу створив понад 15 одноактних і повнометражних балетів. Кілька робіт були відзначені премією «Київська Пектораль».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку