Головна  →  Новини  →  7 червня 2017

Обрано новий склад Громадської ради при Київській міській державній адміністрації

Обрано новий склад Громадської ради при Київській міській державній адміністрації

6 червня в актовій залі ПАТ «Київпроект» відбулися установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) на 2017‒2019 роки.

Серед 499 делегованих представників інститутів громадянського суспільства, допущених ініціативною групою до участі в установчих зборах, реєстрацію пройшли 424 особи, які взяли участь у формуванні зазначеного консультативно-дорадчого органу.

Більшістю голосів було визначено кількісний склад майбутньої Громадської ради ‒ 35 осіб ‒ відповідно до п. 6 Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

Шляхом рейтингового голосування бюлетенями визначили персональний склад Громадської ради на наступні два роки, який представлятиме інтереси киян в основних сферах життєдіяльності міста.

Як зазначили у відділі комунікацій з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, спільна робота Громадської ради і влади міста Києва дозволить підвищити якість підготовки та прийняття рішень в інтересах територіальної громади столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку