Головна  →  Новини  →  2 червня 2017

Нині ознайомитися з головними правилами безвізового режиму з країнами ЄС можна у Центрах надання адміністративних послуг

Нині ознайомитися з головними правилами безвізового режиму з країнами ЄС можна у Центрах надання адміністративних послуг

Як розповіли в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, до загальноукраїнської комунікаційної кампанії з візової лібералізації із країнами Євросоюзу долучилися Центри надання адміністративних послуг столиці.

Зокрема, нині у міському та всіх районних ЦНАПах поширено інформаційно-роз’яснювальні матеріали, завдяки яким кияни можуть дізнатися про основні вимоги при перетині кордону, ознайомитися із переліком країн, до яких українці зможуть подорожувати без віз.

Разом з тим повідомляємо, що 3 червня з 10.00 до 16.00 у парку Тараса Шевченка відбудеться промо-акція від PR-агенції Change communication для дітей щодо безвізу.

Нагадаємо, що 11 травня, в Україні почалася загальноукраїнська комунікаційна кампанія з візової лібералізації із країнами Євросоюзу під гаслом «Відкрий Європу», в рамках якої запрацювала інформаційна платформа вебсайту www.openeurope.in.ua.

Перейти до спискуВерсiя для друку