Головна  →  Новини  →  18 травня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: про довгоочікувані відкриття ‒ першого Київського форуму організацій громадянського суспільства, київського велотреку та «Книжкового Арсеналу»

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: про довгоочікувані відкриття ‒ першого Київського форуму організацій громадянського суспільства, київського велотреку та «Книжкового Арсеналу»

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Свято у вишиванці».

Сьогодні ми відзначаємо Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, покликане зберегти наші споконвічні народні традиції.

«Йдемо на«Книжковий Арсенал».

Вчора у «Мистецькому Арсеналі» відкрився Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», який триватиме до 21 травня. Окрім знайомства з новинками від понад 150 видавництв, гості матимуть змогу відвідати музичні концерти й перформанси, кінопокази, дискусії та зустрітися з улюбленими письменниками.

«20 травня після реконструкції відкриють київський велотрек».

Київ заповниться велосипедистами. Гірники і шосейники, міські та гібридні, тандеми і триколісні велосипеди проїдуть парадом центральними вулицями столиці.

«Для нас важливо розуміти, які формати взаємодії принесуть найбільшу користь громаді столиці».

Важливим напрямом стратегії подальшого розвитку інститутів громадянського суспільства є налагодження взаємодії між політичними інститутами та громадськими організаціями. Природна сутність інститутів громадянського суспільства зводиться до децентралізації влади, реалізації інтересів громадян та захисту їх прав. Громадянське суспільство столиці готове до партнерської взаємодії та відповідальності, і саме такі підходи міська влада столиці пропонує обговорити 23 травня під час першого Київського форуму організацій громадянського суспільства в НСК «Олімпійський». Про його організацію та мету розповіла в інтерв’ю Укрінформу директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Марина Хонда.

«На пошті знову можна платити за комуналку».

Із 16 травня публічне акціонерне підприємство «Укрпошта» відновило прийом комунальних платежів на рахунки київського комунального підприємства Головний інформаційно-обчислювальний центр (ГІОЦ).

«Від автозаторів «швидку» врятує… мотоцикл».

Популярність до лікаря екстреної медичної допомоги, Голови Всеукраїнської спілки парамедиків Ярослава Вуса прийшла внаслідок активної діяльності щодо створення підрозділу швидкої допомоги… на мотоциклі. Ідея припала до душі столичним жителям, які потерпають від автозаторів, що суттєво знижують ефективність екстреної меддопомоги.

«Мумії в… Печерській лаврі».

Сьогодні, у Міжнародний день музеїв, Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник презентує неординарну експозицію, в якій представлені… єгипетські мумії.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку