Головна  →  Новини  →  12 травня 2017

У свіжому числі «Вечірнього Києва»: 14 травня – День Європи у Києві. Збираємося на Софійській площі!

У свіжому числі «Вечірнього Києва»: 14 травня – День Європи у Києві. Збираємося на Софійській площі!

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Європейський шарм Софії».

14 травня у столиці відзначатимуть День Європи. Головним майданчиком стане Софійська площа. Киян і гостей міста запрошують провести цей вихідний день разом із дітьми та друзями, познайомитися із особливостями життєвого укладу в країнах Європи, спілкуючись з її мешканцями, куштуючи страви національних кухонь та насолоджуючись виступами зарубіжних і вітчизняних колективів.

«Митці малюватимуть світлом».

З 12 по 14 травня в Києві пройде перший міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival, включений до офіційної програми «Євробачення-2017».

«Нарешті! Візи не треба».

17 травня у Страсбурзі відбудеться офіційна церемонія підписання документа, який скасовує візи. Як тільки дане рішення опублікують в Офіційному журналі Євросоюзу, 34 країни ЄС увімкнуть зелене світло власникам українських біометричних паспортів.

«П’ятий конкурс назве переможців».

Департамент суспільних комунікацій КМДА організаційно забезпечує проведення у 2017 році міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування для ОСН Києва на виконання заходів міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 – 2019 роки».

«Маршрутки курсуватимуть і вночі».

Нагадаємо, що в зв’язку з проведенням основних заходів пісенного конкурсу «Євробачення» в Міжнародному виставковому центрі, роботу громадського транспорту буде подовжено у ніч із 12 на 13 травня та з 13 на 14 травня – на 3 години.

«Сокіл» розправить розправить крила».

Як дізналася «Вечірка», упродовж травня-червня 2017 року в Києві, як і в усіх областях та районах країни, відбудеться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Як кажуть, в полі, у формі наметових таборувань шкільної молоді. Зокрема в столиці пройде другий етап цієї гри.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку