Головна  →  Новини  →  10 травня 2017

Завершено прийом заяв організацій громадянського суспільства на участь в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при КМДА

Завершено прийом заяв організацій громадянського суспільства на участь в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при КМДА

Відповідно до повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), з 25 квітня по 05 травня 2017 року проводився прийом документів від організацій громадянського суспільства для участі у формуванні нового складу зазначеного тимчасового консультативно-дорадчого органу на 2017 – 2019 роки.

Можливістю взяти участь у формуванні нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради(Київській міській державній адміністрації) скористалися представники 531 організації громадянського суспільства.

Згідно чинного законодавства ініціативна група до 19 травня 2017 року повинна перевірити подані документи та у разі виявлення невідповідності документів, встановлених відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, поінформувати про це інститут громадянського суспільства з пропозицією про їх усунення протягом семи календарних днів. Інформація буде розміщуватись за посиланням.

Нагадуємо, постановою Кабінету Міністрів України передбачено, що кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами та не може становити більш як 35 осіб.

Перейти до спискуВерсiя для друку