Головна  →  Новини  →  5 травня 2017

День Європи у Києві: збираємося на Софійській площі 14 травня (+відео)

День Європи у Києві: збираємося на Софійській площі 14 травня (+відео)

Дві основні локації будуть представлені 14 травня, в день Європи, ‒ Софійська площа та Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця», ‒ повідомила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда на сьогоднішній прес-конференції в «Укрінформі»: «Від Євробачення до Дня Європи: столиця дивує щодня».

Так, у неділю, 14 травня, о 12.00 старт загальноміським заходам дасть офіційна церемонія відкриття на Софійській площі Дня Європи за участю керівництва держави та міста, голови Представництва ЄС в Україні, представників посольств країн-членів ЄС, акредитованих в Україні. Гімн України та гімн Європейського Союзу прозвучать у виконанні Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України та Зведеного військового оркестру Київського гарнізону.

На локації «Київська фортеця» все буде присвячене мистецтву між миром і війною. У рамках програми цієї зони гостинності відбудуться зустрічі громадських і культурних діячів із бійцями АТО, тематичні майстер-класи та подіумні дискусії.

Детальніше ‒ за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку