Головна  →  Новини  →  31 березня 2017

До уваги громадськості! Обговорення проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва продовжено

До уваги громадськості! Обговорення проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва продовжено

За інформацією управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, 30 березня 2017 року відбулося засідання тимчасової робочої групи за «круглим столом» з обговорення розділів VІІ «Загальні засади організації та функціонування системи місцевого самоврядування» та ХІ «Матеріальна та фінансова основи територіальної громади» проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва.

У обговоренні взяли участь кандидат юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, професор кафедри адміністративного, господарського та фінансового права Академії праці, соціальних відносин і туризму Віктор Кравченко, кандидат наук з державного управління Олександр Слобожан, депутати Київської міської ради, представники Громадської ради при Київській міській державній адміністрації, громадських рад при районних в місті Києві державних адміністраціях.

Про подальший алгоритм розгляду проекту Концепції Департамент суспільних комунікацій буде інформувати додатково.

Переглянути засідання тимчасової робочої групи ‒ за посиланням.

Довідково.

З проектом Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва можна ознайомитися на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації та надати свої пропозиції та зауваження, які будуть опрацьовані членами тимчасових робочих груп.

Ознайомитися з пропозиціями, зауваженнями, які надійшли до проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва, ‒ за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку