Головна  →  Новини  →  27 березня 2017

Розпочато реєстрацію на Форум співпраці та розвитку громади міста Києва

Розпочато реєстрацію на Форум співпраці та розвитку громади міста Києва

За інформацією управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, 23 травня 2017 року під патронатом Київського міського голови у столиці вперше пройде Київський Форум організацій громадянського суспільства.

Мета Форуму – сприяння налагодженню діалогу між представниками місцевих органів влади та громадянського суспільства, напрацювання нових моделей партнерства між громадськими організаціями та інституціями влади, а також вироблення чітких рекомендацій щодо залучення громадськості до формування та реалізації міської політики за різними галузями розвитку.

У ході Форуму відбудеться обговорення можливостей співпраці громадських ініціатив та відповідних підрозділів (департаментів) КМДА, презентація соціологічного дослідження потреб київської громади, активності для розвитку спроможностей громадських ініціатив (виставка-ярмарок, тренінги, зустрічі з донорськими організаціями).

Департамент суспільних комунікацій для участі у Форумі запрошує усіх зацікавлених представників організацій громадянського суспільства зареєструватися за посиланням

Дедлайн – до 28 квітня.

Перейти до спискуВерсiя для друку