Головна  →  Новини Видавничої ради  →  16 грудня 2016

До Департаменту суспільних комунікацій продовжують надходити творчі роботи на літературний конкурс короткої прози «Як тебе не любити…»

До Департаменту суспільних комунікацій продовжують надходити творчі роботи на літературний конкурс короткої прози «Як тебе не любити…»

Як повідомили в управлянні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, цього тижня до Департаменту надійшли дуже яскраві творчі роботи від авторів з п’яти міст України, яких переповнюють теплі почуття до столиці.

– Із Києвом у них пов’язані спогади про перші зустрічі з коханою людиною, перші переживання та радощі. Ці, такі різні, емоції надихають всіх нас на добрі справи, які приносять задоволення людям. Я щиро вдячна іменитим київським авторам, що вони приділили значну увагу конкурсу, активно підтримують та піднімають його на значно вищий рівень своєю творчістю, – зазначила заступник директора Департаменту Тетяна Гузенко.

Нагадуємо, що твори в електронному вигляді приймаються на Email: [email protected]. Запитання, що виникають у зв’язку із участю у Конкурсі, можна поставити за тел.: 235-02-45 або надіслати на Email:[email protected].

Твори у друкованому паперовому вигляді приймаються на поштову адресу Департаменту суспільних комунікацій (з позначкою «На Конкурс»): 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 50-Б. Кінцевий термін подання конкурсних творів 1 березня 2017 року (за поштовим штемпелем).   

Перейти до спискуВерсiя для друку