Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Міська влада профінансує два мільйони гривень для реалізації проектів органів самоорганізації населення столиці

Міська влада профінансує два мільйони гривень для реалізації проектів органів самоорганізації населення столиці

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час першого засідання конкурсної комісії міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування:

‒ Для органів самоорганізації населення сьогодні відкриваються досить широкі можливості. Цього року міська влада в межах міської програми профінансує конкурс у розмірі двох мільйонів гривень. Тож тепер слово за громадою.

Конкурсною комісією також було визначено категорії учасників конкурсу, терміни подання проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та орієнтовний розподіл фінансових ресурсів конкурсу. Під час засідання було наголошено, що при визначенні переможців Конкурсу перевага надаватиметься проектам та програмам, автори яких зможуть додатково залучити позабюджетні джерела фінансування.

Конкурсні роботи прийматимуться до 4 травня 2017 року у Департаменті суспільних комунікацій за адресою: вул. Хрещатик, 50-Б. Телефон для довідок з питань конкурсу: 230-92-07.

Довідково.

Перше засідання конкурсної комісії міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування відбулось 22 березня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації під керівництвом заступника голови КМДА Петра Пантелеєва. Участь взяли депутати Київської міської ради, представники Департаменту суспільних комунікацій, районних в місті Києві державних адміністрацій та інші.

Про хід проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку