Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Що Віталій Кличко розповів про Трампа і Путіна, як «Залізничні ворота» відсвяткували 85 років, які 10 фактів про збройну агресію Росії має знати кожен? Читайте у свіжому числі «Вечірки»

Що Віталій Кличко розповів про Трампа і Путіна, як «Залізничні ворота» відсвяткували 85 років, які 10 фактів про збройну агресію Росії має знати кожен? Читайте у свіжому числі «Вечірки»

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Як захистити постраждалих інвесторів».

Сьогодні в різних куточках столиці можна побачити чимало недобудованих житлових комплексів. Що ж робити киянам, які замість отримання обіцяних квартир лише сумно споглядають на «заморожені» каркаси будинків?

«Приборкання золяних буревіїв».

У «війнах», що досі точаться навколо золошлаковідвалу Дарницької ТЕЦ біля озера Гарячка, який роками забруднює навколишнє середовище, громадські активісти отримують перші перемоги. На підприємстві почали монтувати пристрої, які поліпшать екологічний стан у цьому житловому масиві.

«Посміхнися, порушнику, тебе знімають на камеру».

Зловживання посадових осіб транслюватимуться у «прямому ефірі». Споживачі у Києві відтепер почуватимуться ще більш захищеними. У інспекторів Держпродспоживслужби, тепер на грудях, як у поліцейських, кріпитимуться маленькі відеокамери.

«Спрощенці» погрожують другим «податковим майданом».

Одна з лідерів «податкового майдану», а нині представник пропрезидентської і проурядової сили у ВР Оксана Продан днями спрогнозувала повторення масових протестів підприємців.

«Дах» для автівки».

У столиці слідом за незаконно встановленими МАФами взялися за знесення гаражів, насамперед, тих, чиї власники не мають правовстановлюючих документів. Показово, що на відміну від демонтажу МАФів, особливих скандалів при знесенні «дворових» гаражів не виникає. І на це є вельми поважна причина.

«Де поставити машину».

Це питання турбує щодня власників автомобілів.«Вечірка» зібрала кілька випробуваних у світі заходів, за допомогою яких можна навести лад з паркуванням автомобілів у Києві.

«На що хворіє меддопомога».

У Міністерстві охорони здоров’я розробили проект наказу про порядок надання первинної меддопомоги, який винесено на громадське обговорення та буде затверджено після консультацій із експертами і регіонами.

«Вижив під смертельним «градом».

Доля приготувала для Андрія Усача страшні випробування, та доброволець вистояв.З ним ми познайомилися у Головному військово-медичному клінічному госпіталі, де група канадських медиків разом із нашими лікарями оперувала учасників АТО. Він був одним із тих тяжкопоранених, яким іноземці надали допомогу.

«Своя частка публічного простору».

Її шукають і не завжди находять літні люди. У дражливій темі способу життя, дозвілля людей похилого віку більше запитань, ніж відповідей. Чи створено у багатоповерхівках, де мешкають різні вікові категорії, хоча б елементарні умови для дозвілля, спілкування між собою пенсіонерів?

«НАОНІ руйнує стереотипи».

У цьому оркестрі грають навіть на косах.Козобас, зозульки, тилинка – їх можна почути лише на концерті Національного академічного оркестру народних інструментів (НАОНІ). «Вечірка» побувала на репетиції колективу, познайомилася з його засновником та музикантами.

КИЇВ ЧИТАЄ. «Книжковий бум» розширює кордони».

У Подільському районі столиці започатковано «Книжковий бум».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку