Головна  →  Новини  →  16 березня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки» ‒ про реалізацію громадських проектів, 100-річчя Української революції, незвичайні можливості Картки киянина

Читайте у свіжому числі «Вечірки» ‒ про реалізацію громадських проектів, 100-річчя Української революції, незвичайні можливості Картки киянина

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Чому «потопили» флот».

Правоохоронці мають вивести на «чисту воду» винних у зникненні річкових суден, які належали київській громаді. Ще у 2000 році річковий порт передав місту доволі потужний флот ‒ сім пасажирських теплоходів, сім суден на підводних крилах і чотири суховантажники. Куди ж вони зникли? При яких обставинах «затонула» КСК — комунальна судноплавна компанія «Київ»?

«АА», що витягують з прірви пияцтва».

Корреспондент «Вечірки» провів один день в осередку «анонімних алкоголіків».

До 100-річчя Української революції. «Центральна Рада: від політичного осередку до парламентаризму».

Деякі питання становлення і діяльності Української Центральної Ради коментує доктор історичних наук, завідувач відділу історії Української революції 1917-1921 рр. Інституту історії України Владислав Верстюк.

«Лагідного вбивцю» можна знешкодити».

Справжні масштаби поширення вірусного гепатиту С достеменно невідомі. Він, як і СНІД, може передаватися з донорською кров’ю, статевим шляхом, через ін’єкції. Його симптоми нечітко виражені, тому хвороба у більшості випадків не діагностується і не лікується вчасно, а тишком-нишком атакує нирки, щитоподібну чи підшлункову залозу, а потім призводить до цирозу або раку печінки.

«Аптеки залихоманило».

Кабмін переніс запровадження референтного ціноутворення на деякі групи ліків з 1 лютого на 1 квітня. Та чи стало хворим від цього легше?Серцево-судинні хвороби (зокрема, гіпертонію), бронхіальну астму і цукровий діабет другого типу в МОЗ вважають найнебезпечнішими. Та останнім часом аптечні заклади «залихоманило», оскільки асортимент ліків, якими рятується майже п’ята частина всього населення країни, явно збіднів.

«Ваша війна стала й нашою...».

Канадські медики лікують українських бійців, поранених на сході України.Організувала таку благодійну медичну допомогу канадсько-українська фундація, а очолив нинішній іноземний «десант» (вже вп`яте) лікар-хірург із Торонто Олег Антонишин – канадець українського походження.

«Як у Києві «Козаків» відродили»

Броньовані бойові машини столичних виробників надійно захищають воїнів АТО.Приватне науково-виробниче об’єднання «Практика» понад двадцять років є лідером на ринку засобів технічної безпеки, протипожежного захисту та спеціалізованого автотранспорту.

«Картка киянина» – звичайна картка з незвичайними можливостями».

На перший погляд, це звичайна пластикова банківська картка міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard. У неї є свій банківський рахунок, який діє на всій території України та за кордоном. Тому її також можна використовувати як зарплатну або пенсійну картку.

«Кулька, ракетка і море задоволення!».

Популярна гра додасть снаги та настрою у будь-якому віці. Якщо ви довго шукали дозвілля, в якому поєднується доступність, спортивний азарт і пристойне фізичне навантаження, то настільний теніс – саме для вас.

«Бронза» Беленюка і тренерський дебют Варданяна».

У столиці пройшов Київський міжнародний турнір з боротьби. Понад 400 атлетів взяли участь у змаганнях, в яких не обійшлося без несподіванок.

Михайло Чембержі: «Успіх – це свято вчорашнього дня»

Понад 20 років в Києві працює унікальний навчальний заклад, заснований КМДА, ‒ Київська дитяча академія мистецтв. Кореспондент «Вечірки» бесідує з її ректором, відомим композитором і педагогом Мийлом Чембержі.

Більше новин на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку